Magas derekú nadrág kinek áll jól?
Figyelt kérdés
Kicsit nagy a hasam , ezért nem tudom hogy ez a típusú nadrág nekem való vagy se?2016. nov. 8. 00:18
1/13 anonim válasza:
Szerintem egy csinos lányt is elcsúfít.
2/13 anonim válasza:
Pont a tokeletes alakú lanyoknak előnyös.
Maximum ugy jo ha rahuzod a pólót. En is ugy hordom mert van szules utani hasam. Beturve csak hibatlan alakkal.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !
2016. nov. 8. 13:19
6/13 anonim válasza:
csak a nagyon vékonyaknak. én egyébként átlagos-vékony vagyok, normális hassal, de nekem már kényelmetlen is lenne, nem csak előnytelen.
7/13 anonim válasza:
Szinte senkinek, akinek meg mégis, annak meg még jobban állna egy nem magas derekú.
Csak a szokásos rotáció, most 2-3 évig mindenki ilyenbe akar mászkálni, aztán utána végre talán megint jönnek a normális gatyák.
8/13 anonim válasza:
Meg mindig inkabb ez mint a full csipo gatya. Amibol a bugyi is kilog.
9/13 A kérdező kommentje:
A csípő nadrág meg azért nem jó nekem,mivel van hasam és mintha nagyobb lenne mivel alulról szorít.De ha magasított derekú nadrágot veszek látszik csúnyán a hasam :)). Semmi se jó :((
2016. nov. 8. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!