Hol tudnék magasított derekú farmert venni nem horror áron?
Off
Miért néz ki jól a magasított derék, de tényleg? Az emberek sosem tanulják meg, hogy attól, hogy valamit behoz divatba a divatipar meg a celebipar, még nem biztos, hogy jó dolog. Lásd patacipő a kilencvenes években.
Nekem a magas derékról mindig a nyugdíjas bácsik ugranak be, azok szíjazzák a köldök fölé a gatyájukat. Meg a hetvenes-nyolcvanas évekből az ovisok.
Kedves #3!
Majd ő eldönti mit szeretne viselni! :)
Amúgy én a Háda diszkontban vettem egyszer egy nagyon menő, magasított derekú skinny farmert 400!!!! forintért. Szóval a turkálót szerintem megpróbálhatod, a darabosban általában új ruhákat is kifoghatsz! :) Ha az nem megfelelő, akkor én is a h&m-et javasolnám, most szerintem lesznek nyár végi akciók sok helyen! Megéri nézelődni. :)
Kedves 4!
Tiszta sor, hordja. De jó, ha tisztában van vele, hogy nincs az a tökéletes alak, amit ne bszna tönkre vagy tenne nevetségessé. 10 év múlva szörnyülködni fog saját magán, ha előkerülnek a régi képek.
Kedves #3!
Akkor majd nevet egy jót magán! Így is úgy is viccesnek fogja találni az akkori énjét, ha van rajta magasított derekú farmer, ha nincs.. amúgy meg lehet, hogy akkor újra ez lesz a trend, nem lehet tudni.. :D apropó! nemrég nézegettem családi képeket és édesapám anno Levi's répanacikban járkált és meg is jegyeztem neki, hogy milyen menő volt! :D ízlés kérdése minden
#3, és ahhoz mit szólsz, hogy én nem azért hordok magas derekút, mert divat, hanem azért, mert tetszik, és imádom a retrót? :D
Egyébkémt magasított derekú csőfarmert, vagy feszülőset amióta világ a világ a fiatalok hordták csak.
Szóval nem tudom, miért emlékeztet a nagypapákra.
Ennyi erővel mondhatnám ugyanezt a csípőnadrágokra, hogy a pocakos vénemberekre emlékeztet, akiknek csak a hasuk alatt fér el az öv, vagy mindig odacsúszik le a nadrágjuk, mert akkora potrohuk van...:'D
Kinek mi tetszik, ízlésről nem vitatkozunk. Az öregek is hordanak mindenfélét, ennyi erővel a fiatalok ne hordjanak semmilyet? Ugyammá.
Csak az a krwa nagy tévedés, hogy ez retró. A nyolcvanas években sosem voltak ilyen magas derekú gatyák, még a valóban magas derekúak se. De nyugodtan legyetek okosak, lelkesek.
Most kezdjetek vitatkozni velem, aki akkor voltam tini. Tanítsatok!
A 3-asnak teljesen igaza van, röhejesen néz ki. Sortnál pl teljesen hazavágja a szexy jellegét a tüdőig felhúzott naci, a tüdőgatyás bikini meg konkrétan merénylet az emberiség ellen.
És ez nem retro, sohasem hordtak magas derekú skinnyt. De még ha az is lenne, imádom, amikor egyesek éppen pont véletlenül akkor világosodnak meg, hogy ők mindig is ezt hordták (vagy akarták hordani), amikor éppen divatja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!