Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék magasított derekú...

Hol tudnék magasított derekú farmert venni nem horror áron?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Magasderekúból is van többféle magasság, nem csak a tüdőig felhúzottat jelenti...

És már hogyne hordták volna a nyolcvanas években?? Ne hülyéskedj. Rengeteg film, reklám, koncert. Mindenhol ott van...

Adalék: van egy 80as évek beli adidas melegítőm, anyám fiatalkorában hordta, ami szintén magas derekú.

A hetvenes években pedig ott volt az egyenes szárú, vagy trapéz szövetnadrág, ami szintén magas derekú volt.

Nyilván léteztek ezzekkel párhuzamosan alacsonyabb derekúak is, nem állítottam az ellenkezőjét.

Lehet dobálózni akármivel, úgysem veszem magamra, ami nem igaz.

Többet tudok a 60as, 70es, 80as évek divatjáról, mint a mostaniról, mert többet láttam. :'D

Mondjuk a mostaniról meg inkább bár ne tudnék egyáltalán...

2017. júl. 9. 00:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, mert kellemetlen ez a sok off:

Vannak vintage, vagy annak nevezett ruhaboltok, pl. a Szputnyik, vagy a Vintage Humana az Asztórián, ahol esetleg találhatsz.

2017. júl. 9. 00:58
 13/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy voltak magasderekú gatyák, ki mondta, hogy nem? Én azt állítottam, hogy ILYEN MAGAS derekú farmereket és farmersortokat nem hordtak, a nagyon magas derekú nadrágok szövetgatyák voltak, szép inggel hordták.

Bszki, most van olyan farmersort, hogy a csajra több szövet jut csípő fölött, mint alatt. Hogy néz ki? Én ettől lankadok, nem merevedek.

2017. júl. 9. 10:39
 14/19 anonim ***** válasza:

11-es

Mondom magas derekú skinny.

A sortban meg, ha manapság leülnek, a lábán nincs semmi, a hasán meg vesevédőként ott egy farmer körben.

2017. júl. 9. 10:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Oké, akkor félreértés történt, mert én sem arra gondoltam. Sőt, őszintén, ilyen extrém magassal még nem találkoztan, nem tudom hol láttok olyat...
2017. júl. 9. 11:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Úton útfélen. 14 és 22 közti lányokon
2017. júl. 9. 12:55
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látszik nekem szelektív a memóriám.
2017. júl. 9. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Én pédául azért szeretem a magasított derekú farmereket, mert nincs kint a derekam és nem fázok. Igaz ez télen jobb, viszont ha nem túl vastag, akkor nagyon kényelmes szerintem.

Valamint mindig hosszabb felsőkkel veszem fel.

Egyébként én az Ázsia centerben vettem. Nem horror ár, viszont a minőség sem horrorisztikusan jó. :DD

1 évet simán kibírnak, van ami 2-t is. :)))

2017. júl. 9. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Tesco F&F, de ezek már elég magasderekúak. Ami még jó, és csípő derék között van, azt a New Yorkerben vettem.
2017. júl. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!