Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magasított derekú bikini?

Magasított derekú bikini?

Figyelt kérdés
Tudtok nekem olyan boltokat vagy MAGYAR rendelős oldalakat mondani ahol van magasított derekú bikini?Bocsánat,nem tudom mi a pontos neve.(ezzeh hasnló: [link]
2017. máj. 14. 10:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem az lett a link amit szerettem volna:/
2017. máj. 14. 10:41
 2/6 anonim válasza:
0%
Szerintem elég hülyén néz ki :/ Persze azért az még rosszabb, ha pnáig le van tolva. Valahogy a kettő között néz ki jól
2017. máj. 14. 10:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Remélem ez már az.2.sor első: [link]

#2 van egy kis felesleg a hasamon és rendes bikiniben nem érzem túl jól magam...Gondoltam hátha ez jobb lesz:)

2017. máj. 14. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A tankiniket javaslom hogy nézegesd, mikor van egy kis feleslegem azokban jobban érzem magam, alulra pedig néha tekerek úszószoknyát, ezekből is több fajta van és nagyon jól tudnak kinézni. A magasított derekú alsók nagy kedvenceim de múltkor rendeltem egyet, viszont világos (barack) színben és nagyon megbántam :D Inkább a fekete vagy más sötét jobb mert azok optikailag karcsúsítanak.
2017. máj. 14. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus ha neki ez tetszik, ne beszeljetek mar le rola :D

Amugyis sok mindenkinek jol all, sok mindenkinek nem

Nem tudhatjuk, hogy a kerdezo melyik kategoria

Tezenisnek amugy nem soka lesz webshopja, szerintem ott biztos van

2017. máj. 14. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Kegyetlen hülyén néznek ki. Akár van pocak, akár nincs.
2017. máj. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!