Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik suliba magas derekú...

Illik suliba magas derekú gatyában és haspólóban menni?

Figyelt kérdés
Alig látszik ki a hasam, szinte semennyire, 14 éves vagyok, 8.-os.
2016. máj. 4. 20:49
 1/9 anonim válasza:
42%
Nem suliba való
2016. máj. 4. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Ehhez látni kéne.

Én azt mondom, ha csak egy ujjnyi látszik ki a hasadból, és nem szűk fazonú a felső, akkor oké.

2016. máj. 4. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

En elég sok lányt látok így suliba és undorító szerintem és egyáltalán nem oda való. Ahogyan anyám mondja "az iskola nem divatbemutató oda tanulni jársz" es igaza van.

16/L

2016. máj. 4. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
39%

Ebben a korban itt töltöd napjaid nagy részét, itt találkozol a legtöbb emberrel, hülyeség, hogy csak tanulni jársz oda. Aki így gondolja (na nem szüleink, nagyszüleink, hanem aki még oda jár), annak elég elszomorító szociális képességei/élete lehet, sajnos.

Manapság ráadásul a "nem illik" kategória eléggé kitolódott. Nyugodtan vedd fel, szűk felsővel, rövidebb nadrággal, bármivel. Miért ne.

Amikor én voltam 14 éves, nagyon nem ez volt a divat, boltokban sem láttál ilyesmit, de az akkori viszonyokban sem fogtuk vissza magunkat, pedig én református általánosba jártam, később pedig egy elit gimibe.

21/L

2016. máj. 5. 00:16
 5/9 anonim ***** válasza:
26%

Áruljátok már el, miért pontoztátok le a válaszom? Főleg, hogy ez egy szubjektív dolog...

Remélem valami önbizalom hiányos kiscsaj bosszúja ez, aki ilyen ruhákról álmodozik, de soha, még felpróbálni sem merné.

2016. máj. 5. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem belefér. :) Persze ha jó az alakod. Lehetőleg kíméld meg magad a gúnyolódástól ha kicsit több a hájad mint kéne :D
2016. máj. 5. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem magas derekú farmar haspólóval elég szerencsétlen hatást kelt, de ha neked tetszik akkor nyugodtan. Ha meg zavar valaki majd szól, nem?
2016. máj. 6. 08:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hájas, jó alakom van, és a nadrág nagyon jól néz ki a pólóval, és tényleg csak alig látszik ki a hasam.Nem szólt senki:D
2016. máj. 7. 08:38
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan vedd fel.

Aki meg azzal jön hogy az iskola nem divatbemutató... Hát az a gond, hogy oktatással foglalkozó intézménynek is §z@r a legtöbb iskola.

Amilyen sok időt ott töltenek a diákok, nem lehet tőlük elvárni, hogy feladják az önmegvalósítást ennyi idore.

2016. máj. 7. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!