Illik suliba magas derekú gatyában és haspólóban menni?
Ehhez látni kéne.
Én azt mondom, ha csak egy ujjnyi látszik ki a hasadból, és nem szűk fazonú a felső, akkor oké.
En elég sok lányt látok így suliba és undorító szerintem és egyáltalán nem oda való. Ahogyan anyám mondja "az iskola nem divatbemutató oda tanulni jársz" es igaza van.
16/L
Ebben a korban itt töltöd napjaid nagy részét, itt találkozol a legtöbb emberrel, hülyeség, hogy csak tanulni jársz oda. Aki így gondolja (na nem szüleink, nagyszüleink, hanem aki még oda jár), annak elég elszomorító szociális képességei/élete lehet, sajnos.
Manapság ráadásul a "nem illik" kategória eléggé kitolódott. Nyugodtan vedd fel, szűk felsővel, rövidebb nadrággal, bármivel. Miért ne.
Amikor én voltam 14 éves, nagyon nem ez volt a divat, boltokban sem láttál ilyesmit, de az akkori viszonyokban sem fogtuk vissza magunkat, pedig én református általánosba jártam, később pedig egy elit gimibe.
21/L
Áruljátok már el, miért pontoztátok le a válaszom? Főleg, hogy ez egy szubjektív dolog...
Remélem valami önbizalom hiányos kiscsaj bosszúja ez, aki ilyen ruhákról álmodozik, de soha, még felpróbálni sem merné.
Nyugodtan vedd fel.
Aki meg azzal jön hogy az iskola nem divatbemutató... Hát az a gond, hogy oktatással foglalkozó intézménynek is §z@r a legtöbb iskola.
Amilyen sok időt ott töltenek a diákok, nem lehet tőlük elvárni, hogy feladják az önmegvalósítást ennyi idore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!