Miért lett divat az alacsony tanga?
Figyelt kérdés
Annyira alacsonyak, hogy gyakran már úgy néznek ki normál állapotban a lányokon, mintha le lennének csúszva. Úgy hallottam, elég kényelmetlen, ráadásul borzasztó rondán néz ki elölről, hátulról. A hagyományos, magasabb ívű tanga sokkal szebb, normálisabb hatást kelt, és sokkal jobban megmutatja a ööö... formákat. :) Nincs nyeszletts*egg-effektus.
Miért ennyire birkák az emberek, hogy bármilyen idióta divatot talál is ki valaki, egyből követni kezdik? Miért nincs a legtöbb embernek önbecsülése, ízlése, egyénisége? (Mondjuk nem vagyok meglepve azok után, hogy frizurában is milyen idióta divatok vannak manapság.)
2016. máj. 4. 01:56
1/18 anonim válasza:
A divatot ezeknek találták ki. Mindíg ez van, ha jön egy divat hullám. A legtöbbször csupa egyforma nőket lehet látni. Birka szindróma.
2/18 anonim válasza:
Mert a csípőnadrágból kilóg a magas ívű. Nekem kényelmesebb volt az alacsony, bár alapvetően nem hordok tangát.
3/18 anonim válasza:
Nekem pl jobban áll a csípőfazon, bugyiból is. De nem hinném, hogy divat lenne.
4/18 anonim válasza:
Nem lóg ki a nadrágból. Amúgy semmivel se kényelmetlenebb más bugyikhoz képest, legalábbis számomra, plusz nekem tetszik és a páromnak is.
6/18 anonim válasza:
izlések és pofonok.:-)Nekem mindenféle van,de csak a párom kedvéért estére bújok tangába:-)
7/18 A kérdező kommentje:
Szerintem négyféle dolog van a világon: szép, ronda, szép és divatos, ronda és divatos. És kétféle ember van a világon: akinek van esztétikai érzéke, és aki a divatot követi. De ez csak az én véleményem...
2016. máj. 4. 12:34
8/18 anonim válasza:
Attól még lehet esztétikai érzéke, ha követi a divatot. Nem vakon, ész nélkül kell mindent hordani, de ami jól áll, és szép, akkor ne vegye fel,mert divatos? Fordítva is igaz, hiába divat, ha rosszul áll, nem kell hordani.
9/18 anonim válasza:
Milyen igaz!:-) Hiába divatos,ha valakinek nem áll jól!! Azt vegyük fel,amiben jól érezzük magunkat,ami megfelel a saját izlésünknek.Szeretem a szép ruhákat,de nem követem a divatot.De van izlésem.
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!