Miért lett divat az alacsony tanga?
Annyira alacsonyak, hogy gyakran már úgy néznek ki normál állapotban a lányokon, mintha le lennének csúszva. Úgy hallottam, elég kényelmetlen, ráadásul borzasztó rondán néz ki elölről, hátulról. A hagyományos, magasabb ívű tanga sokkal szebb, normálisabb hatást kelt, és sokkal jobban megmutatja a ööö... formákat. :) Nincs nyeszletts*egg-effektus.
Miért ennyire birkák az emberek, hogy bármilyen idióta divatot talál is ki valaki, egyből követni kezdik? Miért nincs a legtöbb embernek önbecsülése, ízlése, egyénisége? (Mondjuk nem vagyok meglepve azok után, hogy frizurában is milyen idióta divatok vannak manapság.)
Kép??
Fogalmam nincs miről beszélsz, de biztos nnincs ilyen divat. Az meg hogy a lányoknak mi kényelmes, ne szólj bele.
"Attól még lehet esztétikai érzéke, ha követi a divatot. Nem vakon, ész nélkül kell mindent hordani, de ami jól áll, és szép, akkor ne vegye fel,mert divatos? Fordítva is igaz, hiába divat, ha rosszul áll, nem kell hordani."
Én is ugyanezt mondtam, csak kicsit máshogy megfogalmazva. ;)
Ahogy a #10-es is mondta, sajnos bikininél is ugyanez a divat, sőt, nem is csak tangáknál. Pár kép, hogy miről is beszélünk:
Egyszerűen iszonyat hülyén néz ki. Mintha kicsi lenne, vagy le lenne csúszva. Csúfítja, fiúsítja az alakot, bár lehet, hogy ez a cél, mert ma már mindent, ami nemekkel kapcsolatos, divat eltörölni, megkérdőjelezni.
Végül egy példa arra, hogy a hagyományos mennyivel jobban néz ki:
Amit te linkeltél be kérdező, az is iszonyat hülyén néz ki. Nagyon túl lóg a fenék vájaton, pont hogy ez az a típus, ami manipulálja a fenék kinezétét és megnyújtja, mert már rég véget ért a popsi domborulata, de ez meg még hozzá ad derék tájékról. Plusz aki csípőben elég keskeny, annak nagyon nem fog előnyös hátsót csinálni, mert "hosszú" lesz tőle az eredmény. Nekem is rohadt jól állna, mondhatom. Lenne a fenekem, felette 10 centivel meg a bugyi. :D
Amúgy meg már többen is leírtuk, hogy kilógna a nadrágból, ez is egy lényeges szempont. De gondolom neked ez még tetszene is, gyanítom, hogy te leszel a következő fétises ebben a kategóriában. Volt már harisnya, magassarkú, nagy mell, hosszú haj, szoknya fétises is, melltartó ellen kampányoló pasi is. Aztán mindegyikben az a közös, hogy megvan benne a "nekem ez és ez tetszik, ha te nem azt hordod nő létedre, akkor anti nő/trampli/proli/maradi/ízléstelen/tucat vagy" mentalitás, ja meg idióta amiért követed/nem követed a divatot. Mikor melyik a baj. Plusz néha odadobják, hogy még csak meg sem dugnának. (Mintha akkora csapás lenne. :D)
Kérdező, ezt neked találták ki:
Miért lóg ki a nadrágból, felül meztelenül jártok ?
Egy férfinél alsógatya, boxer, rövid nadrág, fürdőgatya, hosszú gatya ugyanott ér véget.
A nők össze-vissza kavarnak: tanga, bikini legalul, felette 5 centivel normál bugyi,rövid gatya meg farmer, afelett 5-tel rövidebb szoknyák, 15-tel ceruzaszoknyák, meg tüdőgatyák, majd jön a hónaljmelegítő kabát alja, végül már majdnem a cicik alatt egy öv a kabáton, ruhán.
"Nagyon túl lóg a fenék vájaton, pont hogy ez az a típus, ami manipulálja a fenék kinezétét és megnyújtja, mert már rég véget ért a popsi domborulata, de ez meg még hozzá ad derék tájékról."
Nem igazán. Ettől az alak nőiesen, arányosan néz ki, kiemeli, amit kell. Az alacsony tanga ellenben nem természetes hatást kelt, furcsán néz ki, mintha kicsi lenne, vagy le lenne csúszva. Itt nem fétisről van szó, mielőtt ez a hülye alacsony tangás divathullám megjelent, a hagyományos volt a szokványos. Csak ma valamiért nem divat jól kinézni. És el kell, hogy áruljam, bőven vannak nők, akik éppúgy gyűlölik ezt a divatot, mint én, kényelmi és esztétikai okokból. Biztos ők is hülyék.
"Amúgy meg már többen is leírtuk, hogy kilógna a nadrágból, ez is egy lényeges szempont. De gondolom neked ez még tetszene is, gyanítom, hogy te leszel a következő fétises ebben a kategóriában. Volt már harisnya, magassarkú, nagy mell, hosszú haj, szoknya fétises is, melltartó ellen kampányoló pasi is."
Valószínűleg azért, mert nadrágból is ilyen idiótán alacsonyat hordasz. Az is rosszul néz ki. Férfiaknak is készül csípőfarmer, nekem is van, mégsem lóg ki belőle se a boxerem, se az alsógatyám.
És egyébként meg nem tetszik, szánalmas amikor egy lány kirakja a tangáját a nadrág fölé, bár jellemzően pont olyanok szokták, akik amúgy se túl bejövősek. És nyugodtan kövezz meg, de tetszik a harisnya, a magassarkú, a nagy mell, a hosszú haj, a szoknya egy nőn. Nem tehetek róla, de szeretem, ha egy nő nőies, bár tudom, ez se divat manapság. Egyébként, mielőtt félreértenéd, ez nem jelenti azt, hogy elvárnám ezeket a dolgokat egy lánytól, ha járni akarok vele. A mellméret nem érdekel ilyen esetben, a rövid frizura pedig lehet helyes. Hordani pedig hordja azt, ami tetszik neki, illik hozzá, de azért attól rosszul tudok lenni, amikor egy lány totál nőietlenül öltözködik. A melltartómentesség szintén nem tetszik, és nem is értem, mi benne a jó.
"Aztán mindegyikben az a közös, hogy megvan benne a 'nekem ez és ez tetszik, ha te nem azt hordod nő létedre, akkor anti nő/trampli/proli/maradi/ízléstelen/tucat vagy' mentalitás, ja meg idióta amiért követed/nem követed a divatot."
Mindenki idióta, akinek nincs ízlése, és kontroll nélkül követi a divatot. Ez az alacsony tangás dolog pontosan ilyen. Te is jössz a kifogásokkal, hogy az alakodhoz miért nem jó a hagyományos. Gondolom, mielőtt az alacsony tangás divatot kitalálták, naponta akartad az ereidet felvágni annyira rossz volt neked. Persze ilyenkor mindig megy a racionalizálás: nekem tetszik/jól áll stb., nem divatból hordom. Persze. Senki nem divatból hordja. Soha. Még véletlenül sem. Mert azzal elismerné, hogy egy önbizalom és ízlés nélküli birka.
Szóval, bocsáss meg, hogy valami ellen szót emeltem, ami nem tetszik. Mondhatnám, az se tetszik, hogy manapság a lányok is össze-vissza káromkodnak, és abszolút nőietlenül hőzöngenek (mondjuk fiúknál is idegesít), de gondolom egyenjogúság, meg mit szólók bele, meg joguk van hozzá, meg a többi bullsh*it.
"Ettől az alak nőiesen, arányosan néz ki, kiemeli, amit kell."
Szerinted, szerintem meg nem, és mivel az én testemen lesz az a bugyi és nem neked akarok tetszeni, nem kérdéses, hogy melyik véleményre adjak.
"És el kell, hogy áruljam, bőven vannak nők, akik éppúgy gyűlölik ezt a divatot, mint én, kényelmi és esztétikai okokból. Biztos ők is hülyék."
Azok hát, ha ők akarják megmondani, hogy mi tetsszen nekem és mit hordjak, meg mi a kényelmes. Nem azt mondom, hogy ne legyen véleményük, mert legyen, de ne más ízlése és stílusa alapján kelljen már öltözködnöm. Ha nekik nem tetszik, ne hordják. Ennyi.
Igen, csípőnadrágot hordok és ebből kilógna egy ilyen:
"És nyugodtan kövezz meg, de tetszik a harisnya, a magassarkú, a nagy mell, a hosszú haj, a szoknya egy nőn. Nem tehetek róla, de szeretem, ha egy nő nőies, bár tudom, ez se divat manapság. Egyébként, mielőtt félreértenéd, ez nem jelenti azt, hogy elvárnám ezeket a dolgokat egy lánytól, ha járni akarok vele."
Ebben a tekintetben normális is vagy, ezeket csak példáknak hoztam fel. A te mániád a magas tanga és lenézed azokat akik az alacsony társát merik hordani. Szerinted teljesen rendjén van valakit megítélni a fehérneműje alapján? Mert te ezt teszed. Még ha igazad is van és elcsúfítja a fenék kinézetét, mi olyan főben járő bűn abban, hogy nem 10/10-es seggel rohangálnak a lányok? Miért muszáj tökéletesnek látszódnia?
"Mindenki idióta, akinek nincs ízlése, és kontroll nélkül követi a divatot. Ez az alacsony tangás dolog pontosan ilyen."
Mindenkinek van ízlése és stílusa, csak te a tiédet hiszed etalonnak és követendő példának. Röviden, ha neked tetsző bugyi van valakin, akkor van stílusa, ha nem azt hordja ami neked tetszik, akkor meg ízléstelen.
"Gondolom, mielőtt az alacsony tangás divatot kitalálták, naponta akartad az ereidet felvágni annyira rossz volt neked."
21 éves vagyok, annyira nem érint a bugyi evolúció. Normál fazont hordtam mielőtt tangára váltottam, de azok se értek a derekamig.
"Persze. Senki nem divatból hordja. Soha. Még véletlenül sem. Mert azzal elismerné, hogy egy önbizalom és ízlés nélküli birka."
Azt ugye tudod, hogy egykor a magas tanga is divat volt? Akkor persze nem volt birka senki, mert követte az épp aktuális divatot. :D
Nézd meg a Showgirls című filmet, vagy Demi Moortól a Sztriptízt. Vagy bármit ami a kilenecvenes években készült és lengén vannak felöltözve benne a nők. Ők mind egyéniségek, még véletlenül sem teljesen egyforma szabású bugyikban lejtenek táncot, mi? :D
Mindannyian birkák vagyunk, csak más csordában.
"Azt ugye tudod, hogy egykor a magas tanga is divat volt? Akkor persze nem volt birka senki, mert követte az épp aktuális divatot. :D"
De, akkor is birkák voltak, csak akkor jó irányba vonultak. :)
"Mindenkinek van ízlése és stílusa, csak te a tiédet hiszed etalonnak és követendő példának."
Nem igaz. A legtöbb ember a divat szerint öltözködik. Legtöbbjük felveszi a legokádékabb, legfelbüfögöttebb, legótvarocsmányabb sz*art is, csak nehogy kilógjon a sorból. Nehogy ne legyen "menő". Mert az maga a halál. Elég megnézni, hogy fiúk, férfiak is milyen idióta frizurákkal tudnak rohangálni manapság. Persze, erre te azt mondanád, hogy nekik az a szép. Én meg erre azt mondom, hogy persze, biztos van olyan, akinek a sz*arszag a kedvenc illata. De azért az, hogy tömegeknek hirtelen, egy csapásra megtetszik, az nem túl hihető.
"Nem azt mondom, hogy ne legyen véleményük, mert legyen, de ne más ízlése és stílusa alapján kelljen már öltözködnöm."
Pedig, ha a divatot követed, akkor pontosan ezt teszed. Az aktuális elvárások, a tömeg ízlése szerint öltözködsz.
Egyébként csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a divat nem mindig szép, nem is mindig ronda, ezért nem kéne ész nélkül követni. Meg arra, hogy nem igazán értem az embereket, hogy bármilyen hülyeséget találnak is ki, mindig elkezdik követni ész nélkül, és szerencsétlennek tartják azokat, akik nem követik. Továbbá az is nagyon érdekes, hogy hirtelen mindenkinek megtetszik, ami éppen divatba jön. Még akkor is, ha tíz évvel korábban, más divat idején, még kiröhögték volna ugyanazt a dolgot. Ez azért elég elgondolkodtató, nem?
Lám, milyen mély társadalmi, filozófiai, pszichológiai és antropológiai kérdésekhez jutottunk el. Nem hiába mondom, hogy a tangabugyi izgalmas dolog... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!