Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezért a viseletétt mennyire...

Ezért a viseletétt mennyire néznek le a tinik? És a korosztályombeli nők?

Figyelt kérdés

Elég alacsony vagyok, és van rajtam felesleg is(165cm 85kg) és ezért kompromisszumot kell kötnöm nadrágok terén.

Melegítőket utálom, csak farmert hordok. Az utóbbi időben cserélnem kellett a farmerjeimet, viszont nem találtam olyanokat mint régebben.

Régebben találtam szűkebb szabádú farmert, ami a lábszáramon valahogy állt is, dehát nem volt túlságosan bő és fodros. Most viszont sehol semmi, vagy 5 boltban voltam és a régieknél kisebb méretű nadrágoknak is ami derékban nem jó már annak is hosszabb volt a szára mint a réginek. A régi nadrágjaim derékben bővebbek voltak és rövidebb szárúak, olyat akartam

venni most is de nem találtam azokban a színekben. Az újakkal nem vagyok megelégedve ahogyan állnak, félek hogy kifognak röhögni majd miatta. 23 éves vagyok, a régi nadrágok 2 évesek voltak, azóta nem híztam.

tegnap 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
180cm/90kg. Én sem találok farmert évek óta, vagy ha igen, el kell vágatni.
tegnap 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Régen amikor még kövérebb voltam, akkor nekem is elkellett.
tegnap 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!