Lehet azzal csajozni ha Calvin Klein boxert hordok? Csak mert az én korosztályomban szinte az összes csaj szereti Justin Biebert és ugye ő a Calvin Klein reklámarca. (13 éves vagyok)
Na és hogy akarsz ezzel csajozni? Mindenkinek letolod a nadrágod, hogy : Hé, nekem calvin-es alsóm van!
:D nem értem hogyan képzeled ezt :'D inkább nőlj fel öcsi, növessz észt és intelligenciát és azzal menj csajozni ;) (nem rosszból, de ne égesd magad ilyesmivel)
Omg, ez nagyon dedós felfogás. Meg ne azért szeressen egy lány mert egy nagy kedvencéhez hasonló ruhadarabokat hordasz, mert nem önmagadért szeret!
Kommentelő kislánynak: Változtass felfogást s ne kedvenc nyomidra akard varázsolni a pasikat. +18 as témában meg elárulom: Lehet akármilyen boxere valakinek ha nincs mit elrakni benne x'D
Meg ha számodra szexy valaki (az arc, haj, testalkat, testtartás s a belső szépségei) de ratyi a boxere akkor szóba se állsz vele?
Ovis gyülekező gyakorikérdésen...
X'D jót röhögtem már a magatok féle korosztály kiírásain.
23-N
Jah, meg egy rendes srác nem lehúzott gatyával járkál. Az értelmes lány a seggedet a gatyában nézi nem pedig a lehúzott naci alatt lévő alsóneműt.
Inkább a testednek adj formát kis edzéssel, minthogy olyan alsót vegyél fel ami nem felel meg neked (esetleg szr odalant)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!