Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A korosztályomban csak én...

A korosztályomban csak én imádon az elegáns öltözeteket?

Figyelt kérdés
18/F vagyok kb 16 éves korom óta oda vagyok az elegáns cuccokért. Imádom az öltönyöket, hosszú szövetkabátokat, ballonkabátokat, nyakkendőt is szívesen viselek, különböző kiegészítőket, gyűrű, nyakkendő csipesz stb... csak ritkán van alkalmam ilyen ruhákat viselni. A korosztályomba meg mindenki fújjog ha nagy ritkán ki kell öltözni. Más is van így mint én? :)
2012. júl. 14. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát, ez kicsit olyan, mint amikor a suliba a lányok felveszik anyukájuk körömcipőjét :) Az jó ha van stílusod, de azért az is fontos, hogy a korodnak és alkalomnak megfelelően öltözz. Mert ha iskolába megy valaki öltönybe, az szimplán majomkodás, ugyanis vannak viseletek, amik megkövetelnek egy bizonyos alkalmat, vagy helyet. 18 évesen is lehet természetesen öltönyt viselni, ballagáson, Karácsonykor, esküvői vendégként. Ha te szívesen viselsz ilyesmit alkalmakon, azzal viszont nincs baj, biztos jól áll :)
2012. júl. 14. 16:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy olyan évfolyamtársam aki olyan volt, mint te, szóval biztos nem vagy egyedül:)
2012. júl. 14. 16:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert ha iskolába megy valaki öltönybe, az szimplán majomkodás- igen ezzel én is így vagyok.
2012. júl. 14. 16:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül,én is nagyon szeretem!Magamon és máson is!

19L

2012. júl. 14. 16:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy vele egyedül
2012. júl. 14. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok, de szeretem, ha egy fiún öltöny van, van akinek kifejezetten jól áll, vagy csak egy egyszerű zakó is :D sajnálom, hogy nem hordhatok rendes öltönyt, maximum fekete blézert. de a hosszú szövet kabát nálam is állandó ősszel, télen. hétköznapra hordj zakót, alatta inggel vagy esetleg pólóval, meg hozzá farmer. szerintem az nem majomkodás
2012. júl. 14. 16:30
 7/14 anonim ***** válasza:
Én imádom ha egy pasin elegáns ruhák vannak. Elég ha egy farmerhez egy inget vesz fel, és a szövetkabátot imádom egy pasin :)
2012. júl. 14. 16:39
 8/14 anonim ***** válasza:
Én imádom az öltönyös pasikat :D
2012. júl. 14. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:

Tudom milyen érzés, én is így vagyok csak lányként, nagyon szeretem a magasderekú szoknyákat, blézereket, magassarkúkat és ilyeneket. Szerintem nyugodtan hordj öltönyt, ha szeretnél, az öltönyös pasikban van valami ami olyan nem is tudom, olyan pozitív benyomást tesz.:D

16/L

2012. júl. 14. 21:05
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
A válaszok nagyrésze iskolásoktól érkezett, ők persze, hogy érdekesnek és izgatónak találják a felnőtt öltözetet, 16 évesen én is kosztümökről álmodoztam. Amióta napi viselet, azóta nem nagy szám, hanem a mindennapok része.
2012. júl. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!