Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A korosztályomban csak én...

A korosztályomban csak én imádon az elegáns öltözeteket?

Figyelt kérdés
18/F vagyok kb 16 éves korom óta oda vagyok az elegáns cuccokért. Imádom az öltönyöket, hosszú szövetkabátokat, ballonkabátokat, nyakkendőt is szívesen viselek, különböző kiegészítőket, gyűrű, nyakkendő csipesz stb... csak ritkán van alkalmam ilyen ruhákat viselni. A korosztályomba meg mindenki fújjog ha nagy ritkán ki kell öltözni. Más is van így mint én? :)
2012. júl. 14. 15:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem inget simán felvehetsz, meg nyakkendőt :) Ha megvan hozzá a stílusod, marha jól tud kinézni. Egy ismerősöm 17 éves, ő is odavan az elegánsabb öltözködésért, és hord ingeket, szép szabású nadrágot, és marha jól is néz ki :) Nem fujjogják, mert nem viszi túlzásba, stílussal csinálja.
2012. júl. 15. 22:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül, a mi sulinkban is láttam már néhány fiút, akik rendszeresen zakót visel, ballonkabátot, nyakkendőt, ízléses pulcsikat, inget, és szerintem tök jó, egy kis felüdülés a sok szakadt deszkás, letolt gatyájú srácok után (komolyan van olyan osztálytársam, aki úgy hordja a nadrágját, hogy kilátszik a fél boxere, ezt valamiért nem értem, de szerintem velem van a baj =D). Ami a kiegészítőket illeti, egy elegáns oldaltáska mindent visz =)

Nekem a legnagyobb gyengém a fekete, egyszerű magassarkú hatalmas platformmal =) Egyszerűen imádom, de nincs elég bátorságom alkalmakon kívül (pl. suliba) hordani.

2012. aug. 19. 23:26
 13/14 anonim ***** válasza:
A 0-ig pontozásból látszik hogy a válaszolók nagy része tényleg gyerek. Lepontozzák, aki már tényleg mindennap ilyet hord ezért nem tartja nagy számnak.... :) Aki nem csak suliba hord ilyet felnőttködés céljából, hanem valóban a napi viseletévé válik, tényleg nem fogja ennyire különlegesnek tartani mert szépen hozzászokik, és természetes lesz.
2012. aug. 20. 18:02
 14/14 A kérdező kommentje:
hát igen, ez mindennel így van sajnos...
2012. aug. 20. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!