Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan vegyem rá anyámat hogy...

Hogyan vegyem rá anyámat hogy megengedje hogy ne csak nyáron járhassak szoknyában?

Figyelt kérdés

Az nem használt h rengetegen járnak akár télen is abban, meg az se hogy normálisan néznék ki mert nem sportcipővel venném fel...

hogyan vegyem rá? biztos ötlet kéne mert ha valami "rosszat" mondok akkor ordibál velem és eltilt mindentől és szobafogságot kapok meg pár pofont

2010. nov. 8. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem anyádat kezelni kellene... Oo

16évesen meg ha nem is azt csinál az ember amit akar, legalább azt eldöntheti, mit vesz fel... -.-"""

2010. nov. 9. 18:24
 12/17 A kérdező kommentje:

hát ja, annyira nem tudok saját magamtól függni...legalább ebben függhetnék

annyira jó lenne...egyre szarabbul érzem magam hogy amióta suli van azóta nem volt rajtam szoknya és nagyon hiányzik már

2010. nov. 9. 19:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy anyád a felfázástól félt. Akinek már volt igazi hólyaghurutja meg petefészek gyulladása, kétszer is meggondolja, felvegyen-e szoknyát télen. Én úgy szoktam, hogy vastag szövésű pamutharisnyával veszem fel és ezt is csak úgy, ha nem megy 5 fok alá, és derék alá érő meleg kabáttal.! Ha lányom lesz, neki is csak így fogom megengedi. O fok alatt meg végképp szó sem lehet szoknyáról, felőlem durcizhat.
2010. nov. 10. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Engem anyám úgy pofán vágna ha én azt mondogatnám neki, hogy ezt ne vedd fel, ja és akkor is ha fellázadnék. :S
2010. nov. 10. 21:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Attól ez még nem helyes...engem is vágtak már pofán, de szerintem nincs joga beleszólni abba, hogy mit hord a lánya normális keretek között...
2010. nov. 10. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kettő közötti állapotot beadagolni neki először- cicagatya vagy passzos farmer tunika, csizma. Rossz lehet, ha nem azt vehetsz fel, amit akarsz. Nálunk anno a csajok a suliba érkezés után, valamint haza indulás előtt öltöztek át.
2010. nov. 10. 23:14
 17/17 A kérdező kommentje:

én is gondolkozom az átöltözésen, de ahhoz kellene még vennem valami téli lábbelit ami jó szoknyához és azt felvenni még itthon, hogy csak a szoknyát kelljen átvennem

szerintem majd így csinálom

2010. nov. 11. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!