Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőttként gáz hátizsákot...

Felnőttként gáz hátizsákot hordani a mindennapokban?

Figyelt kérdés

Utoljára középiskolában hordtam hátizsákot, azóta laptop táskáim voltak, de az utóbbi időben elegem lett belőlük, mert pl esős időben nem a legjobb tartani a táskát és az esernyőt is, meg az egyik kezem mindig foglalt így és ez is zavaró volt sokszor, ezért tegnap vettem egy ilyen, elegánsnak hirdetett hátizsákot: [link]

Munkába járáshoz kell leginkább, a laptopom, 2 l víz, jegyzetfüzet, toll, a tárcám meg egy mappa van benne többnyire. Viszont nagyon fura nekem ez a hátizsákos dolog, mert legalább 20 éve nem hordtam és mindig is furának éreztem.

jan. 19. 12:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ hogyan hordod. Ha túl szorosra van húzva a pánt, az tényleg tud idétlen lenni.
jan. 19. 23:48
 12/25 anonim ***** válasza:
88%

„Csak azért gondoltam gáznak, mert olyan komolytalannak tűnik benne egy felnőtt, dolgozó ember”

És miért kell mindig komolynak tűnni?

jan. 20. 01:05
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? :D miért lenne komolytalan? Mi komolytalan van abban, hogy vannak cuccaim amiket nem kézben akarok vinni magammal? :D
jan. 20. 11:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is pont így voltam. Gimnázium után rühelltem a hátizsákot. Egyetemre, későbbmunkába se hordtam. Inkább nekem is laptoptáskáim meg pántos oldaltáskáim voltak. Aztán most egy-két éve jöttem rá, hogy mennyivel praktikusabb a hátizsák. Abból sem a klasszikus sulis hátizsákok vannak. Nekem több is van. A kedvencem egy kisebb igényes bőr hátizsák. Laptop, víz, esernyő meg a többi kacatom pont belefér. Tök praktikus, hogy nem húzza a vállam és szabad a kezem. Ja, most 42 éves vagyok. :D Nem érzem gáznak.
jan. 20. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
14-es vagyok, most nézem a linkedet. Igen, az enyém is ilyesmi, amiről írtam. Néztem én is a CCC-ben őket. Csak az a baj, hogy ez műbőr. Viszont jóval olcsóbb. Meg élőben látva nem biztos, hogy rossz minőségű.
jan. 20. 22:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Ma ebben mentem dolgozni, amint elindultam nem is éreztem kellemetlenül magam, hogy hátizsák van rajtam. :D

Sőt, kényelmes is volt, főleg, hogy hazafele eléggé megpakoltam.

jan. 20. 22:28
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
A legegyszerűbb nike hátizsákot szoktam hordani amikor megyek valahová. Sportos, de nem túl kirívó. Valamiben kell hordanom a laptopomat és a többi cuccot. A legpraktikusabb egy hátizsák. Ja és utálok szatyrozni meg ha nem szabad a kezem.
jan. 20. 23:19
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos, hogy vadidegen vagy épp félig idegen emberek véleményére kell adni. Azt hordd, ami neked kényelmes és praktikus.
jan. 21. 16:57
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem sem gáz vagy fura. Nekem nincs, de szeretnék, mert jobb a gerincnek amikor cipekedni kell.
jan. 23. 22:32
 20/25 anonim ***** válasza:

A magam részéről én sem rajongok a hátizsákért, de a szükség nagyúr. Ha kondiba megyek rögtön munkából, még a hátizsák is szűkös.

A hátizsák alapvető tulajdonsága, hogy casual, ami egy formálisabb öltözetet nagyon tud ütni. Így érdemes hozzá "le"öltözni.

Hétköznapokra inkább olyen fajtákat szeretek:

[link]

Ez még egy business casual-be belefér. Sporttáskák viszont. Inkább csak kirándulás+sport célra. Arra van egy ilyenem, de ezt meg a hétköznapokban nem használom:

[link]

jan. 24. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!