Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőttként gáz hátizsákot...

Felnőttként gáz hátizsákot hordani a mindennapokban?

Figyelt kérdés

Utoljára középiskolában hordtam hátizsákot, azóta laptop táskáim voltak, de az utóbbi időben elegem lett belőlük, mert pl esős időben nem a legjobb tartani a táskát és az esernyőt is, meg az egyik kezem mindig foglalt így és ez is zavaró volt sokszor, ezért tegnap vettem egy ilyen, elegánsnak hirdetett hátizsákot: [link]

Munkába járáshoz kell leginkább, a laptopom, 2 l víz, jegyzetfüzet, toll, a tárcám meg egy mappa van benne többnyire. Viszont nagyon fura nekem ez a hátizsákos dolog, mert legalább 20 éve nem hordtam és mindig is furának éreztem.

jan. 19. 12:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Én hordok, mert néha haza kell hozni a bevásárlást is benne. Szerintem nem fura.

Ilyen katonai van, annak sok a zsebe.

jan. 19. 12:41
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, viszont amit linkeltél (szerintem) nem néz ki túl jól. Viszont, ha már megvetted lényegtelen
jan. 19. 12:53
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez az őzbarna pvc annyira nem szerencsés, bár a minőségét max élőben tudnám megítélni.
jan. 19. 13:20
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz hátizsákkal járni, sokkal jobb a gerincnek, mint egy féloldalas táska, és praktikusabb is, mint kézben vinni valamit.

IT-ban dolgozom, az összes kollégám laptop hátizsákkal jár.

jan. 19. 14:18
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Totál nem gáz, én is ilyenben hordom a cuccaimat. (F!)
jan. 19. 14:35
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gaz.
jan. 19. 17:42
 7/25 Metionin ***** válasza:
100%
Nem gáz, én is azt hordok, párom is és rengeteg munkába igyekvőn szoktam látni. Laptopot is inkább laptoprekeszes hátizsákban visznek sokan.
jan. 19. 17:48
 8/25 anonim ***** válasza:
85%
A párom is és én is hátizsákozunk a mindennapokban. Mindig van nálunk pl víz, tárca alap dolgok. És bármelyik oldalon tudjuk fogni egymás kezét
jan. 19. 20:13
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Rengeteg ember van abban. Én még a középiskolás sima Vansemet is szoktam hordani ha sok cuccom van.
jan. 19. 23:03
 10/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért gondoltam gáznak, mert olyan komolytalannak tűnik benne egy felnőtt, dolgozó ember, de valószínűleg az én felfogásommal van baj. Sok nőn látok ilyen kisebb hátizsákot, szerintem az még rendben is van.
jan. 19. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!