Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felnőttként gáz hátizsákot...

Felnőttként gáz hátizsákot hordani a mindennapokban?

Figyelt kérdés

Utoljára középiskolában hordtam hátizsákot, azóta laptop táskáim voltak, de az utóbbi időben elegem lett belőlük, mert pl esős időben nem a legjobb tartani a táskát és az esernyőt is, meg az egyik kezem mindig foglalt így és ez is zavaró volt sokszor, ezért tegnap vettem egy ilyen, elegánsnak hirdetett hátizsákot: [link]

Munkába járáshoz kell leginkább, a laptopom, 2 l víz, jegyzetfüzet, toll, a tárcám meg egy mappa van benne többnyire. Viszont nagyon fura nekem ez a hátizsákos dolog, mert legalább 20 éve nem hordtam és mindig is furának éreztem.

ma 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én hordok, mert néha haza kell hozni a bevásárlást is benne. Szerintem nem fura.

Ilyen katonai van, annak sok a zsebe.

ma 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, viszont amit linkeltél (szerintem) nem néz ki túl jól. Viszont, ha már megvetted lényegtelen
ma 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez az őzbarna pvc annyira nem szerencsés, bár a minőségét max élőben tudnám megítélni.
ma 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz hátizsákkal járni, sokkal jobb a gerincnek, mint egy féloldalas táska, és praktikusabb is, mint kézben vinni valamit.

IT-ban dolgozom, az összes kollégám laptop hátizsákkal jár.

ma 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Totál nem gáz, én is ilyenben hordom a cuccaimat. (F!)
ma 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!