Lányként melltartó mellőzése a mindennapokban? Kizárólag csak akinek kicsi?
Figyelt kérdés
Barátnőim közül sokan nem viselnek melltartót. Igaz A és B kosár mérett. Mindig is irigyeltem őket. Merül fel a kérdés nekem D mérettel mellőzhető a melltartó, mennyire lenne durva? Szerencsések közzé tartozók ami feszességet illeti.júl. 29. 10:38
1/16 anonim válasza:
Max egy próbát megér mit veszteni valód van
2/16 anonim válasza:
Próbáld ki. D-vel már nem olyan egyszerű, mert ahogy mozogsz, fájhat, ha nincs semmi, ami megtartsa a melleid.
3/16 anonim válasza:
Nem mellőzhető, lobog, mozog. Nagyon feltűnő.
4/16 anonim válasza:
Engem is érdekelne, főleg a nagy melegben borzalmas a melltartó, melegít. :D
6/16 anonim válasza:
Igazából az, amit viselsz, jellemed, gondolataid fizikai kivetülése. Attól függően, melyik társadalmi státuszcsoportot képviseled, választod ki a ruhadarabjaid is.
Ennek tükrében a válasz is ez: attól függ, melyik klaszterbe tartozol...
7/16 Metionin válasza:
Próbáld ki. Vannak ruhák, amik elméletben hordhatók melltartó nélkül nagyobb méretekkel is, a gond inkább a kényelemmel van. D-s mellnél már lehet, hogy rossz érzés lesz mozogni melltartó nélkül.
8/16 anonim válasza:
Attól függ, milyen anyagú a felső, milyen szabású a felső és mennyire áll peckesen a mell. Ha nagyon vékony az anyag, ha olyan feszes és kivágott, hogy majdnem kibuggyannak a mellek, illetve ha azért lóg annyit, hogy mozogjon a test mozgás közben, akkor az egész nagyon közönséges látvány, akármennyire igazságtalan, hogy a kismellűeknél nem az (bár van az a felső, ami kis mellnél is ízléstelen melltartó nélkül). De egy vastagabb anyag, ami nem nagyon kivágott és a melled sem lifeg fel-le benne mozgás közben látványosan, az oké nagyobb mellel is.
9/16 anonim válasza:
Próbáld ki, ha nem kényelmetlen nélküle, akkor miért ne? Én sem hordok általában melltartót. De nekem kis méretem van.
10/16 anonim válasza:
Férfiként maximálisan támogatom.
Nagy élmény egy egy szabad cicit látni póló vagy top alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!