Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen esetben vennél magadnak...

Milyen esetben vennél magadnak drága ruhát?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy cipő, azonban nincs semmilyen olcsóbb alternatívája, ami ugyanúgy néz ki. Hasonló akad, de az nem pont olyan.

Az ára 210 ezer. Ki tudnám fizetni, nem okozna gondot, de az azért elég sok pénz egy ruhadarabra és kicsit vonakodom tőle.

Az talán mellette szól, hogy valódi kézműves bőr és valószínűleg hosszú évekig bírná nálam. Nem egy túlárazott tömeg sneaker.

jan. 19. 09:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Miért ne? Nyilván nem ez lesz a mérvadó, de attól érdekel más, felnőtt ember véleménye.

Főleg, ha jártas a kézzel készített, bőr cipők világában.

jan. 19. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Ennyiért max akkor ha én lennék a Mészáros Lőrinc. Ennek a töredékéért is vannak bőr cipők. Most az engem nem érdekel hogy kézzel készített, attól nem lesz jobb minőségű.

Rendszeres hordás mellett nem tudom hogy bírná egy cipő pár évnél tovább. Ha maga a felsőrész nem is sérül jelentősen (bár a nyilván kopik), a talpa akkor is fog, hiszen azon járunk, titániumból meg csak nem csinálhatják. Meg ez már az az összeg, hogy vagy 7 másikat tudok venni rajta (szintén bőr, szintén minőségi, bár lehet nem vak olasz apácák varrják össze). Akkor meg már inkább veszek pár évente újat, esztétikai meg ortopédiai okok miatt is.

Szerintem ez ugyanúgy sznoboskodás mint egy Jordan. Ettől függetlenül a te pénztárcád, a te ízlésed. Ha tetszik akkor hajrá. De én azt azért nem várnám a helyedben hogy ezért az árért majd ebben temetnek. A minőségi anyagoknak is van egy felső határa tűrőképesség szempontjából.

jan. 19. 23:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
En jartas vagyok. Lehet igenyes bor sneakert venni 40 k-ert . Pont tegnap neztem. Csak a talp kenyelmetlen,ami egy fontos szempont. Illetve viszonylag jo kenyelmes talpu most divatos markat de mubort 15 k ert lattam csak nem volt a meretembe. Kulonben megvettem volna. De egyik se eri el azt a ruganyos komforterzetet,amit a megszeretett markam biztosit . Szerintem az is kezzel keszitett bor, de nem tudom en a kenyelemert valasztom azok csak 80-100 k illetve ha leertekelik 40 k csak hianyosak a meretek llyankor. Senki nem ismeri.
jan. 20. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyira biztosan nem néz ki jól hogy ennyibe kerüljön.
jan. 20. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Na muti. Kíváncsi vagyok már erre
jan. 21. 00:31
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nekem a feleségem vásárol ruhát (közös kasszán vagyunk). Szereti, ha elegáns vagyok. Gőzöm sincs, mennyit költ, de remélem mértéket tart.
jan. 21. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzért semmi szín alatt sem, a legdrágább cipöm eddig 60 ezer alatt volt. De vannak más drága cipőim is, csak mindig megvártam hogy akcióban legyenek. Pl tavaly vettem egy armani hótaposót 30 ezerért. :)
jan. 22. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!