Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen esetben vennél magadnak...

Milyen esetben vennél magadnak drága ruhát?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy cipő, azonban nincs semmilyen olcsóbb alternatívája, ami ugyanúgy néz ki. Hasonló akad, de az nem pont olyan.

Az ára 210 ezer. Ki tudnám fizetni, nem okozna gondot, de az azért elég sok pénz egy ruhadarabra és kicsit vonakodom tőle.

Az talán mellette szól, hogy valódi kézműves bőr és valószínűleg hosszú évekig bírná nálam. Nem egy túlárazott tömeg sneaker.

ma 09:15
 1/5 kis kolbász válasza:
100%

Soha, ennyiért még pláne nem.

Amire szívesen költenék, azok a szeretetteim, egészségem, otthonom. Egy ruhadarabtól semmivel se leszek több, vagy jobb ember.

Persze szeretek ízlésesen megjelenni, de ezt lehet kisebb összegből is kivitelezni.

ma 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Cipőt ennyiért nem vennék, főleg mert hisztis a lábam, nem biztos, hogy nem fájna benne a lábam hosszútávon (persze akkor is el lehet még úgy ahogy adni használtan, de na..), szóval nálam lehet teljes pénzpazarlás lenne.

Én amire legtöbbet költenék, az a kabát, de arra sem költenék ennyit. Arra eltudom képzelni, hogy még költenék 60 ezret, de az is már nagyon nagyon max, és ha csak tényleg olyan jó, mert nekem az a 60 ezer is nagyon sok egy ruhadarabra. De ennyi, igazából max. ilyen esetben vennék magamnak drága ruhát.

Érdekelne, melyik ez a cipő, ami neked úgy tetszik?

ma 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
* el tudom képzelni
ma 10:28
 4/5 Metionin ***** válasza:
Ha tényleg nagyon tetszene, ki tudnám használni és nem lenne olcsóbb alternatíva. De 210 ezret sosem adnék ki rá, kabátra is max 50 körül ha muszáj lenne. Cipő az meg főleg olyan nekem, hogy lutri. Van, amelyik töri a sarkam, van ami nem és nem jöttem rá az okára. Félnék megvenni egy többszázezres cipőt, aztán amilyen szerencsés vagyok, biztos hogy törne.
ma 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha semmire nem kémne a pénz
ma 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!