Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire drága és mennyire...

Mennyire drága és mennyire szokatlan öltönyben járni?

Figyelt kérdés

Nagyon meguntam a plázában kapható tömeg cuccokat, és erősen gondolkozom, hogy vegyek 3-5 öltönyszetett ingekkel és cipőkkel együtt, amiket télen-nyáron tudok hordani. A plázában kapható cuccok túl ízléstelenek már nekem, és nincs kedvem hosszútávon végtelen időt eltölteni a keresgéléssel. Szeretném, ha az öltönyszettek között legyen olyan is, ami elég szellős ahhoz, hogy nyáron is fel tudjam venni.

Azért kérdem, hogy nagyjából mennyibe kerülne nekem ez a beruházás, mert egész életemben szegény voltam, nagyjából 2-3 éve élek jól, jövőre úgy néz ki befejezzük a házat renoválását is, és ideális esetben maradna felesleg erre is. De mivel egész életemben olyan szegény voltam, hogy arra se volt pénzem, hogy elmenjek egy olyan üzlet előtt, ami öltönyöket rám szab, ezért félek belevágni. Szeretnék tudni egy becslést.

Vajon mennyire lenne szokatlan a kollegáimnak, ha stílusosan öltöznék? A munkatársaim nagyrésze nem jár öltönyben.

#stílus #cipő #öltöny #ing #öltönyszett
tegnap 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha a Csavargyárban dolgozol a menzán, mint mosogató,akkor eléggé furcsán fognak rád nézni, ha öltönyben mész a munkahelyedre. De amúgy, kinek mi köze hozzá? Ha neked ez tetszik, akkor hajrá!

Hogy mennyibe fog kerülni? Attól függ, hol szeretnél vásárolni. Szabóval varratod? Akkor krva drága! Vagy vásárolsz üzletben? Valami trendi márka, vagy általános?

Maradjunk abba, hogy általános minőség, semmi flanc, de legyen azért normális, akkor egy szett (öltöny, nyakkendő, ing, cipő, zokni, alsónemű, mert ugye ez sem lehet igénytelen) alaphangon 160 ezer forint.

tegnap 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az olcsóbb szettek, ahogy egyes írja, 150 - 250 körül mozognak, valóban. Határ meg lehet, h nincs is.
tegnap 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Középtávon akkor be tudok majd ruházni rá!
tegnap 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A probléma, hogy nem mosható az öltöny, vagy kuka vagy tisztító. Nyári és téli színében és anyagában is eltérő. Vegyél pár inget, zakót először farmerral, próbáld ki, tetszik -e. Mert egy normális öltöny 100ezernél kezdődik.
tegnap 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha konfekcióméreted van, és találsz mondjuk a C&A-ben öltönyt, akkor megúszhatos olcsóbban, mondjuk 80-100/öltöny, és ehhez jöhet ing, mellény, nyakkendő, cipő.

Amúgy egyetértek a 4-essel, farmer/chino nadrág + zakó + bőrcipő + öv egy jóval kisebb beruházás, ki tudod próbálni, hogy érzed magad benne, esetleg rájössz hogy akkor kell még pluszban ehhez való táska, kabát stb... Amit te írsz, az egy minimum félmilliós összeg, és az a nagyon minimum.

tegnap 13:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Túl extravagáns lenne mondjuk baráti társaságban.

Lehetsz máshogy is elegáns

tegnap 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!