Nagy mellekre jó minőségű, de még nem olyan drága melltartókat honnan ajánlotok venni?
Figyelt kérdés
Eddig pepcos, kikes, vagy sheines melltartokat hordtam. Nem mondom, hogy néha nem sikült kifogni ott is az olyanokat amik hosszú életűek voltak, de a többségből rövidesen kijött a merevítő vagy a pantja túlságosan kinyúlott és már állítani se olyan jó. Mik a tapasztalataitok hölgy társaim, honnan a legérdemesebb melltartót venni, ahol D kosaras feletti mellekre is árulnak melltartót és van benne szivacs(nyilvan nem olyanokra gondolok, amik meg jobban kitolják a mellett, hanem erre szimpla vékony szivacsra, amitől nem üt át).jún. 28. 19:37
1/4 anonim válasza:
Astratex cuccaival eddig meg voltam elégedve.
2/4 anonim válasza:
D felett nem nagyon van szivacs az olcsó helyeken, én úgy vettem észre. Nem is értem.
3/4 anonim válasza:
Én a Hádában vettem két 42-es (angol) méretű F kosaras melltartót (nem egyszerre). Tökéletesen elégedett vagyok velük. Viszont: nincs bennük szivacs, de én nem is igénylem. Úgy jók, ahogy vannak.
4/4 anonim válasza:
A Hádában mostanában nekem is szerencsém volt,vettem ott többet is,nagyon vékony szivacs van bennük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!