Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van értelme drága ruhákat,...

Van értelme drága ruhákat, cipőket stb. vásárolni? Mi a köztes megoldás?

Figyelt kérdés

A ruhák idővel elhasználódnak ígyis- úgyis.

A köztes megoldást keresem.

Nekem nem megoldás az hogy drága, minőségi, tartósabb dolgokat vegyek mert nincs saját lakásom és emiatt sokat költözködöm, illetve néha külföldön dolgozom.

Az sem megoldás hogy minden hónapban rendeljek sheinről gyenge minőségűeket. (vagy sinsay,hm és társai)

Mert 1 hogy nincs nekem időm erre, 2 úgy gondolom felesleges pénzkidobás. (plázákba be nem teszem a lábam)

Olyan megoldást keresek hogy ritkán kelljen vásároljak, tehát tartós is legyen amit veszek, és az se legyen gond hogyha itt- ott elhagyom a dolgaimat, úgy értem ne legyen se túl drága mert volt már hogy bizonyos okok miatt ott kellett hagynom, nem tudok mindig mindent magam után hordozni, szóval hogy ha esetleg elhagyom valahol ne legyen nagy veszteség.

Valami ötlet?

tegnap 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Egyszerű!

Valakinek a ruházkodás a szenvedélye, és van rá pénze

Téged nem érdekel a ruházkodás, és csóró vagy

tegnap 20:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Sokat segítettél
tegnap 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én megértelek, én is keresek valami jó mindőségű ruhaboltot, ahol megfizethetőek a ruhák. De amúgy ez lehet a turi. Néha igen nagy kincsekre talál az ember, de ahhoz is kell kitartás, hogy a sok kacat között találjunk. Vár ez majdnem minden ruhaboltra igaz. Rohadtul unom én is xd ah. Nem baj, valahol csak veszek egy nyamvadt nadrágot, most csak erre lenne szükségem.

Ui. Bocsi a oanasszal vegyített választ:)

tegnap 20:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját példám: szeretem a Mystic Day ruháit. Magyar márka, jó minőségű, de drága. Nézem az akcióit, és már jó pár ilyen akcióból lett ruhám tőlük. Neked is ezt tanácsolom. Ha van kedvenc márkád, vagy ruhaboltod, akkor nézd az akcióikat.
tegnap 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok,mint a négyes.De én még szeretem a Blue Nature-t,Envyt is.Ha tudod a méreted a Vinteden sok új cuccot ki tudsz fogni potom áron.Évekig hordhatóak,boltban,webshopon is van.Akciós időszakban érdemes minden webshopot megnézni.
tegnap 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!