Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők! Tisztában vagytok e,...

Nők! Tisztában vagytok e, azzal hogy a magassarkú cipő, káros az egészségre?

Figyelt kérdés
.
jan. 12. 14:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Tudtuk. Csak nem sejtettük.
jan. 12. 20:47
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem igazán érdekel, ígyse-úgyse hordok ilyeneket, irreleváns hogy káros-e.
jan. 13. 10:14
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tisztában vagyok vele. Mint ahogy csomó minden, amit kedvelek (pl. édesség, alkohol). Végiggondolom a dolgokat, aztán mérlegelés után hozok egy döntést, hogy megéri-ez nekem. Én pl. még mindig szívesen hordok magassarkút (mondjuk olyan max. 6 centi magasat), de azt sem minden nap (végiggondolom, hogy mennyit kell gyalogolnom aznap, hol BKV-zom éppen, mert pl. a Deákon olyan szar a recézése a mozgólépcsőnek, hogy egy vékonyabb sarok folyton beleragad).
jan. 13. 10:19
 14/26 A kérdező kommentje:
Én momentán nem rajongók, a magassarkús nőkért.
jan. 13. 12:36
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
#14 de 3 napja még rajongtál?
jan. 13. 12:38
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem értem, hogy a kérdéshez mi köze van a kérdező személyes ízlésének... mintha amiatt a magassarkús nők eldobnák hirtelen a magassarkút, meg annak köze lenne hozzá, hogy mi egészséges és mi nem (kérdés, hogy pl. kizárna-e mindenkit, aki iszik alkoholt, szív cigit, túl sok a stressz a munkahelyén, túl sok cukrot meg tartósítószert fogyaszt, kávéfüggő, túlsúlyos, vagy menjünk még tovább, már rákos, mozgássérült... mert az sem egészséges). Én speciel mondjuk, amikor hordom, magam miatt hordom, mert nekem tetszik, nem hagynám el az életemből egy random férfi miatt, aki benyögi, hogy "szivi, jobban tetszenek a lapos cipős nők".
jan. 13. 12:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel minket az ízlésed.
jan. 13. 13:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Kinek milyen nők tetszenek. Momentán nekem, a sportosan öltözetü nők.
jan. 13. 13:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Van egy sanda gyanúm, hogy a momentán szót rosszul használod. Vagy úgy érted, eddig nem, de épp most a sportos? (gyanítom, hogy a "speciel" és egyéb hasonló értelmű szavakkal kevered)
jan. 13. 14:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Bár mondjuk mit várni attól, aki leírt egy olyat "sportosan öltözetü", az is igaz.

Én meg mondjuk nem olyan férfit keres, akinek a sportos nők tetszenek. Ez van.

jan. 13. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!