Milyen cipőt vegyek állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt nekem nem ajánlott magassarkút hordani de sok helyen olvastam hogy azt kellene...
Nekem magassarkú szandálom meg bokacsizmám van egyébként de lehet nem illene vagy nem tudom 😅
dec. 8. 22:45
1/5 anonim válasza:
Általános cipő, de semmiféleképpen ne sportcipőt.
2/5 anonim válasza:
Boka csizma tökéletes, évszak szerint amúgy is zárt cipő a kívánatos. Az kelt jó benyomást, ha tudsz alkalomhoz illően öltözni, nem a feszengés.
3/5 anonim válasza:
Milyen pozíció? Milyen közlekedési eszközzel fogsz a helyszínre érkezni? Egyébként milyen ruhát tervezel?
Enélkül: a bokacsizma, ha elegánsabb akkor jó lehet.
4/5 anonim válasza:
Semmiképpen se vegyél fel semmi olyat, amiben feszengsz vagy nem érzed jól magad. Vegyél fel egy elegánsabb cipőt.
5/5 anonim válasza:
Vigyél váltócipőt! Menj oda kényelmes lapos sarkúban, de mielőtt bemész konkrétan az irodába, vagy az épületbe, ahol az interjú lesz, cseréld le valahol a cipőt, és vedd fel a csini magas sarkút! Nem tudom, pontosan milyen egészségügyi okról lehet szó, de gondolom, ennyit azért kibírsz simán benne. Egy állásinterjún az első benyomás rendkívül fontos, a felvételiztetők sokszor már a megjelenésed alapján döntenek rólad, vagy besorolnak valahova, mielőtt elkezdenél érdemben válaszolni a kérdésekre. Szóval ha fontosnak tartod az állást, akkor érdemes minél elegánsabban megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!