Egy 14 éve, 41 ezer forintért vásárolt, megvigyázott Tissot svájci óra ma mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Gyári papírjaival, díszdobozával, számláival. PR50-es modell.ma 13:08
1/12 anonim válasza:
20 és 49 ezer között attól függően, hogy mennyire karcos. A teteje a makulátlan állapot.
3/12 A kérdező kommentje:
Érdekes lenne, ha értéktelen lenne. Remélem ezt te sem gondolod komolyan, de kösz a választ.:)
ma 13:41
4/12 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, inkább vesztett az értékéből, akkor is, ha használatlan.
5/12 anonim válasza:
Múltkor láttam egy szakértő videóját, ő azt mondta, hogy az óra általában nem jó befektetés, mert kevés kivétellel veszít az értékéből.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem is befektetésnek vettem akkor.:) Inkább divatból.
ma 13:56
7/12 anonim válasza:
A használt PR50-ből e-bay-en többféle van 5 ezertől 250 ezerig.
9/12 A kérdező kommentje:
csakis...30-nál olcsóbban nem adom el
ma 15:48
10/12 anonim válasza:
Mennyir ér egy Samsung galaxy s2 független telefon, amit több mint 10 éve vettem 180 ezer forintért?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!