Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy érezzem magam kényelmesen...

Hogy érezzem magam kényelmesen ingekben? (Női)

Figyelt kérdés

Páromnak mindig ingben kell dolgoznia járni, és nem szereti. Mondtam neki, hogy olyan rossz nem lehet. Bebizonyítom neki azzal, hogy egy hétig minden nap ingben leszek én is. Ez a mai az első.

Bevallom, hogy hazudtam egy kicsit. Nekem bár tetszik rajta is, magamon is, de tény, hogy nem kényelmes annyira. Ma egy fekete blúz van rajtam, reggel hét óta, de érzem, hogy feszengek benne. Nem akarom, hogy ezt lássa rajtam a párom.

Milyen tanácsokat tudtok sdni, hogy jobban érezzem magam ilyen klasszikus, gombos, galléros blúzokban?

jan. 10. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nehogy elmondd neki, hogy igaza volt, inkább színészkedj meg játszmázz tovább, te asszonyok gyöngye. :)
jan. 10. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szereted, vagy nem. Én is viselek inget, mert jól néz ki, de én sem kedvelem. Nem érzem magam kényelmetlenül benne, de amikor a mosdót látogatom, az kész tortúra, mire betűröm, megigazítom, stb.
jan. 10. 12:21
 3/8 Noren1989 ***** válasza:

#2essel kell egyetértsek.

Én pl szeretem, simàn alszom is benne.

Ha neked nem jön be, nyugodtan megmondhatod pàrodnak, h tévedtél....

jan. 10. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Mi az, ami nem kényelmes benne (mindkettőtöknek)?

Én szeretek ingben lenni, nekem ugyanolyan kényelmes, mint bármi más. Szopás, hogy vasalni kell, de akkor meg ugye nem viseled.

Három dolog szokott általában feljönni:

1.) Rossz anyagválasztás: Full műszál vagy többnyire műszál ingben lenni tényleg elég szar érzés. Bemelegszik, rosszul vezeti el az izzadtságot, stb.

2.) Rossz méretválasztás: Az ing méretét nagyon könnyű "elmérni", főleg, ha póló/pulóver méretből indulunk ki. Sokat próbálni sem lehet, mert úgy van becsomagolva, hogy te azt felbontás után nem csomagolod vissza.

3.) Nincs hozzászokva. Ez inkább közérzet, mint valódi kényelem. Ha valaki hirtelen olyan stílusban kezd el ötözni, például lényegesen elegánsabban, mint amit megszokott, akkor feszült és bizonytalan lesz kiöltözve. Pláne, ha a kiöltözést általános iskolában tanulta meg, amikor egy-egy ünnep miatt egész nap rossz minőségű és valószínűleg nem is mérethelyes "ünneplőben" kellett lennie, amire még ráadásul "vigyázni" is kellett.

jan. 10. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
3. Jó neked. Nekünk nem szabad szundítani az irodában.
jan. 10. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Hétvégén voltunk vásárolni. Vettem egy lazább sötétkéket. Ebben egy fokkal jobb érzés lenni. :)
jan. 13. 07:50
 7/8 anonim ***** válasza:
A párodnak is vettetek kényelmesebb ingeket, vagy csak az volt fontos, hogy te kibírd valahogy ezt az egy hetet? :)
jan. 13. 09:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Neki külön varratott ingei vannak. Annál kényelmesebbet nem fogunk találni.
jan. 13. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!