Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy érezzem magam kényelmesen...

Hogy érezzem magam kényelmesen ingekben? (Női)

Figyelt kérdés

Páromnak mindig ingben kell dolgoznia járni, és nem szereti. Mondtam neki, hogy olyan rossz nem lehet. Bebizonyítom neki azzal, hogy egy hétig minden nap ingben leszek én is. Ez a mai az első.

Bevallom, hogy hazudtam egy kicsit. Nekem bár tetszik rajta is, magamon is, de tény, hogy nem kényelmes annyira. Ma egy fekete blúz van rajtam, reggel hét óta, de érzem, hogy feszengek benne. Nem akarom, hogy ezt lássa rajtam a párom.

Milyen tanácsokat tudtok sdni, hogy jobban érezzem magam ilyen klasszikus, gombos, galléros blúzokban?

ma 11:44
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy elmondd neki, hogy igaza volt, inkább színészkedj meg játszmázz tovább, te asszonyok gyöngye. :)
ma 12:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szereted, vagy nem. Én is viselek inget, mert jól néz ki, de én sem kedvelem. Nem érzem magam kényelmetlenül benne, de amikor a mosdót látogatom, az kész tortúra, mire betűröm, megigazítom, stb.
ma 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!