Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Converse és Vans cipőket...

A Converse és Vans cipőket miért nem teszik kényelmesebbé?

Figyelt kérdés

A Converse-nek a téli kollekciója kényelmes, viszont a hagyományos verziója olyan kemény, mint a kő.

Ugyanez igaz, a Vans cipőre is, bár abból még csak egyet próbáltam/próbálok kemény, mint a kő

Aki azt mondja, hogy ez kényelmes, az csak azért mondja, mert már megszokta a lába.

Csak azért hordom, mert jól néznek ki, de nem érzem magam jól bennük.

jún. 17. 08:08
 1/5 A kérdező kommentje:

A kényelmes cipő számomra ott kezdődik, hogy Nike air max. Na, abban elolvad az ember lába :)

A Converse ezért is tűnik érthetetlennek, mivel az is a Nike birtokában van.

jún. 17. 08:10
 2/5 Metionin ***** válasza:
55%
Nekem kényelmes a Converse, többediket fogyasztom belőle és mind kényelmes volt az első hordástól. Annyi, hogy azt szerintem keskenyebb lábfejre tervezték, ezért lehet sokaknak kényelmetlen.
jún. 17. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:

Semmiképpen sem lehet kényelmes, hiszen a cipőbetétben, semmi extra nincs. Pár millimétertől eltekintve a földön jár az ember. Ez nem kényelem, hanem hozzászokik az ember lába a helyzethez.

Próbáld ki a Converse téli kollekcióját, amiben egészen más cipőbetét van, na az kényelmes.

jún. 17. 12:16
 4/5 Metionin ***** válasza:
Ha ezekre a formázott meg puha cipőbetétekre gondolsz, akkor lehet hogy tényleg hozzászoktam, mert a többi cipőmben sincs ilyesmi, max az a kis domb ott a lábboltozat helyénél.
jún. 17. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon kényelmes a converse. Attól még hogy neked nem, kár azzal dobálózni hogy “ Semmiképpen sem lehet kényelmes”…. :D
jún. 17. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!