A Leon fatalpú klumpák mennyire kényelmesek?
Számomra az egyik legkényelmesebb klumpának bizonyult, amit valaha vettem, pedig sok márkát kipróbáltam. (Nem egyszerű kényelmes lábbelit találnom magamnak, mert elég széles a lábfejem, plusz magas a rüsztöm.)
Nekem ilyen van:
Aránylag könnyű fából készült a talpa, párnázott a felsőrész pereme, sosem törte fel a lábamat, ebben tudtam a legtöbbet gyalogolni (én utcára is hordok klumpát). Nem tapasztaltam, hogy túlzottan kopogna.
Aránylag olcsó volt, viszont az anyaga, főleg a felsőrész minősége nem veszi fel a versenyt a drágább márkákkal, így mostanra eléggé leharcolttá vált, az orrnál kezd leválni a műanyag talp, berepedezik a bőr a peremnél (kb. 5 éve hordom, igaz, elég sokat strapáltam).
Gondolkodtam, hogy veszek egy új párat belőle, de sajnos már nem sehol nem találtam ezt a modellt, a cég a jelek szerint teljesen átállt a szintetikus talpra, ami nekem nem jön be.
Jó minőségű és kényelmes a Berkemann (mondjuk más árkategória), olyanom is van, nagyon szeretem, de vékony és nem túl recézett a talpa, inkább benti papucsnak való szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!