Tényleg gáz fiatal srácként fecskét hordani?
Én is hordok fecskét. Régebben a gagyibb kínait, most már a MR. BIG márkájút.
Általánosban és gimiben rajtam kívül minden osztálytársam boxert hordott, de soha senki nem szólt be nekem azért, mert én fecskét hordtam.
Egyetemen se szólt be emiatt senki sem.
Egy ideje már veszek boxereket is, jelenleg párhuzamosan hordok boxert és fecskét is. Igazából kíváncsiságból próbáltam ki, mivel minden osztálytársam boxert hordott, gondoltam biztos azért, mert kényelmes.
Boxerből nagyon jól kell a fazont és a márkát megválasztani. Az első darabok, amiket vettem (kínai) azok rettentő rosszak voltak. Felcsúsztak, felgyűrődtek, nem volt jó.
Aztán vettem Heavy Tools-osat, ez már jobb volt, de van egy szín belőle, ami két mosás után annyira megnyúlik, hogy ugyanúgy gyűrődik és olyan, mintha egy 10 éves agyon mosott alsógatya lenne rajtad.
A következő márka a Puma volt. A baj ezzel az volt, hogy az L-es kicsi, az XL-es már nagy nekem. XL-eseim vannak, amikor felveszem, akkor pont passzol, de pár óra után már kinyúlik, laza lesz, felgyűrődik.
A decathlonos Kalenji boxereket is próbáltam, ennek kicsit hosszabb a szára, jól tart, de a műszálas anyaga nem biztos, hogy jó mindennapos viseletre. Ha viszont gyorsan száradó alsógatya kell, ha mondjuk nincs lehetőséged cserélni, akkor egész jó. Akár fürdőgatyaként vagy sportoláshoz is jó.
Most decemberben rendeltem Champion márkájú boxereket. Eddig ezek a legjobbak. Az eddigieknél kicsit hosszabb a szára, nem gyűrödik fel és a nap végén is ugyanúgy passzentosan áll. Most mostam őket először, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírják.
A boxer mellett nekem az szól, hogy nem szorítja annyira a zacsimat, de mégis helyén tartja a dolgokat. Mivel bent a házban mindig alsógatyában vagyok, abban ülök a fotelban, székben és a fecske ha kicsit feljebb csúszik a derekamon, akkor már szorít. A boxerrel nincs ilyen gond.
Boxert viszont nyáron szerintem lehetetlen hordani. 40 fokban még a fecske is csurom víz lesz, a boxerben lehet hogy meg is főne, ami ott van. Így nyáron csak fecskét hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!