Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal magányos gamer srácként mi a teendő?
Igazából önmagában elvagyok az életemmel úgy ahogy van, viszont úgy érzem hogy hiányzik belőle egy barátnő. Gondolom nem vagyok egyedül azzal ha azt mondom élvezném ha tudatában lennék annak hogy valaki szeret, valakit én is szerethetek, van kihez hozzábújni és stb... Nekem fontos lenne az, hogy a lány is gamer legyen, vagy legalább fogadjon el így, hisz én erősen az vagyok. Olvastam már hogy játékon belül is lehet ismerkedni, de arra hogy találsz valakit aki közel lakik, egy korosztályban vagy vele, a másik fél is szingli, stb kicsi az esély. Arra is láttam már példát nem egyszer hogy itt ismerkednek az emberek, de kétlem hogy full anonim olyan jól telhetnek a beszélgetések (prove me wrong). Szóval szerintetek mit kéne csináljak?
16/F Pest
'' a gamerség káros hatással is lehet rád''
Biztos vagyok benne, hogy van egy olyan haverod, akivel elvagy...
Menjetek el sétálni egyet és ott keressetek lányokat..
Ha az a legfontosabb, hogy gamer legyen, skkor nem tudom...
De szerintem cukibb mikor probálkozik játszani a te gepeden ... Aranyos 😍
Júni 4,
CW kampány,18-23h ig. Csapassad azt csaj nélkül :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!