Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg gáz fiatal srácként...

Tényleg gáz fiatal srácként fecskét hordani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén kezdtem az egyetemet, eddig fecskét hordtam, semmi gond nem volt vele, nekem ez kényelmes, boxert próbáltam, nem tetszett h felcsúszik, nem tart annyira, pluszban melegít és mozgás közben is zavart. Eddig semmi gondom nem volt ebből, osztályomban többen hordtak ilyet. Drágábbat, minőségit veszek, igényes vagyok magamra. Múltkor egyetemen pár új haverom, akikkel vívni járok beszólt rá, hogy ez gáz. Hirtelen nem tudtam hova tenni. Főleg, mert nagyon normálisak. Tényleg gáz? Nekem eddig egy barátnőm sem szólt be emiatt, sem senki. Szerintetek? Nem hiszem, hogy egyedül lennék vele.

tegnapelőtt 15:24
A kérdező szavazást indított:
Gáz
Nem gáz
32 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Miért lenne gáz? Idióta aki annak gondolja, meg az is aki ezzel foglalkozik. Ha azt szereted, hordj olyat. L
tegnapelőtt 15:49
 2/11 anonim ***** válasza:
92%
Azt hordasz, amit akarsz, de nekem személy szerint nem tetszene a páromon.
tegnapelőtt 15:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz másokkal. Ami neked kényelmes, főleg alsóneműben, azt hordjad. Inkább a haverok a gázok akik ezt megszólták. L
tegnapelőtt 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
99%-ban senki sem látja az alsód, így érdemes kényelmeset hordani.
tegnapelőtt 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is gáz, nagyon. Még a fiamnak sem vettem soha! Pelenka után egyből boxert hordott
tegnapelőtt 17:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, egy-két éve még el lehetett volna vitázni rajta, mennyire vagy menő, vagy sem, de most? Nézzenek már széjjel, úgy néz ki az összes 15-20 éves, mintha kukazsákból húzták volna elő. 30 évvel ezelőtti kukazsákból. Majd pont a fecske lesz a főprobléma? Ne foglalkozz velük.
tegnapelőtt 17:58
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Inkább az a gáz, hogy egyesek ezen rugóznak. Főleg, hogy a boxer tényleg felcsúszik, vagy túl szoros vagy túl laza, vagy túl meleg vagy nem tart semmit. Egyszóval tökéletesen alkalmatlan arra, hogy alsógatyakánt viseljük.

Azért én a helyedben majd májustól naponta megeresztenék feléjük egy gáz kiszólást, amikor 2 rövidgatyát vesznek egymásra 25 fokban.

tegnapelőtt 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyat hordj, ami kényelmes, és ha ráadásul még kicsit több pénzt is költesz rá, tehát minőséget veszel, akkor főleg rendben van.

Amúgy milyen márka vált be Neked?

tegnap 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Sz..d le őket. Én is azt hordok. A zacsim nagyon lóg és az legalább megtatja.
tegnap 10:13
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
A kutya se látja.
tegnap 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!