Intimgyantázás után is kipattogzik és visznek a fanszőr helye, mint borotválás után? Ha nem kipróbálnám, bár félek kicsit tőle, hogy srácként egy fiatal csaj lent matat. :D 27/F
Nekem kevésbé irritálta a gyantázás, amíg gyantáztattam.
A matatástól meg ne félj, az első rántás után nem lesz kedve mocorogni a fájdalomtól.
Hogyhogy abbahagytad a gyantázást?
Konkréten a legnagyobb félelmem az az, hogy még mielőtt le kellene vetkőzni feláll a szituációtól. Biztos, hogy a 2-3 alkalom után már nem fordulna elő, de elsőre totál szoktatlan.
Mert elköltözött a kozmetikusom.
Nekem sosem állt fel, elsőre sem, pedig egy nagyon dögös csajszi volt. Ez nem egy erotikus helyzet, és elsőre jobban izgultam, minthogy felálljon. Szokatlan szituáció, számítasz a fájdalomra, stb. Amúgy meg a csajszi nem nagyon taperolt, jellemzően én feszítettem a bőrt, ő pedig simogatta rá a gyantát.
A kipattogzást az okozza, hogy a szőr elkezd kinőni a bőrön belül. Ez nyilván nem történik meg, ha hagymástul kitépik, viszont pont a kitépkedés miatt más irritációi lehetnek a bőrnek.
De azt mondanám, még mindig jobb. Legalábbis utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!