Fiúk, érdemes az intim részt kozmetikussal gyantáztat borotválás helyett?
Mindenképpen érdemes legalább kipróbálni. Én évekig jártam, és szuper volt a gyanta általi simaság. Sosem merevedett meg a farkam, pedig egy fogamra való nagyon szexi, dögös és közvetlen kozmetikus csajhoz jártam. De amikor nekikezdett onnantól a koncentrálás és a fájdalom elvette a merevedési kedvet. Illetve ez négykezes mutatvány, kettővel én feszítem a bőrt, miközben ő a gyantával ügyködik.
Ja és nem ciki egyáltalán. Ha az lenne, nem is vállalnák a kozmetikusok. Részükről ez egy szolgáltatás, mint bármely másik is.
Hidd el, a kozmetikus mindent látott már.
A gyanta kb minden helyre sokkal jobb mint a borotva
Gyantaztasd vagy epilald mindenhol. En is lespilalom mindenem,ez a minimum.
A kozmetikust nem erdekli,ha ettol felall. Max elkuld kiverni. :D N
Honnan veszed ezt a marhaságot hogy ciki?
Gyantáztatni pont hogy menő dolog, nem pedig ciki. Legalább törődsz magaddal.
A leg jobb! Mindenképpen ajánlom! Az elmúlt 12 évben csak intimkozmetikussal szedetem le magamról a szőrt, full csupaszra. A végeredmény felülmúlhatatlan. Egyáltalán nem problémáznak, azon, ha merevedésed van. Ezt a jelenséget ők megszokták és helyén kezelik a dolgokat. Ettől férfi a férfi. Nekem két olyan pontom is van, ami kezelés közben igen határozott merevedést okoz.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!