Szerintetek első használatra mennyire fájhat majd a gyantázás?
Sziasztok. Kíváncsi lennék pár véleményre hogy amikor próbáltátok mennyire fájt a gyantázás s gondolom jobb mint a borotva.
Én is arra az elhatározásra jutottam hogy megpróbálnám a gyantát minden olyan részen ahol szükséges. Ha borotvával borotválok sokáig nem tart max 1-2 s már kezdem unni hogy minden héten legalább 3-szor kellene borotváljak.
Van egy lakótársam aki elmondta hogy ha intim helyt gyantáztat jobban fáj mint a lábán. S mondta ő is hogy szerinte ez személy függő.
Remélem hogy tudtok valami tanácsot adni mert az az igazság hogy félek egy kicsit tőle hogy mennyire fog fájni s fogom tudni bírni.
Örülnék ha páran elmondanatok tapasztalatokat s gondolom ahány személy annyi félének másképp volt a gyantázás.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Ha most kezded a gyantazast, intim helyet meg jopar alkalomig ne csinalj.
A fajdalom a szorszalak surusegetol fugg, elso par alkalom rettenet lesz, utana ahpgy ritkul es gyengul, sokkal jobb
Nagyon fontos hogy jol elo legyen keszitve a bor, ki legyen rendesen feszítve (ezt kb egyszemelyben lehetetlen hogy egy kezzel kifeszirsd, masikkal gyanta, pl intim reszen kozmetikusnal is a vendeg is beszall a feszitesbw), es jo legyen a homerseklet stb.
Szoval elobb gyskorolgass keveybe erzekeny teruleten, pl labszaron.
Nekem annyira, hogy 1 csík a lábamon és sohaabüdéséletbetöbbébiztosansohasem!!! (20 éve volt)
Anyám meg meg sem érzi...
Az otthoni ipl gépek csak az teljesen fekete szőrzetre hatnak, a barnát már nem nagyon tüntetik el.
Próbáld ki lézert. Kérj egy hónalj vagy bikini vonal kezelést, az még nem annyira drága és meglátod érdemes-e folytatni.
Arra viszont készülj fel, a kozmetikai nagy gép megcsíp rendesen, az otthoni sokkal gyengébb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!