Mindennapi használatra frufrus paróka kopaszon?
Mennyire feltűnő, és mennyivel lenne könnyebb kezelni szerintetek, mint a valódi hajat?
Több hátránya lenne?
20/L
5-ös, ahogyan írtam bizalmibb körökben, ez magába foglal körülbelül 50 embert. De akikkel találkozok egy héten párszor pár órát, és még nem is mondhatom közeli ismerősnek annál mondhatjuk, hogy "zavarna", de inkább jobban szeretnék hajviseletű benyomást kelteni.
4-es erre is voltam kíváncsi, hogy inkább átlagban napi fél órát foglalkozni a hajjammal (ebbe benne van heti két hajmosás időtartama) éri meg, vagy inkább viselni a parókát, ami mondhatni mindig ideális hajviseletet nyújt. A könnyebbik útra játszom, így ez a legfőbb szempont.
4-es, nagyon kedves vagy. Egyetemista vagyok, így nem hiszem, hogy kopaszon is kellemetlen hatást keltenék, és még pár évig az is leszek. Viszont ilyen szempontból szigorúbb vagyok magammal szemben is, és nem lenne ez a stílusom. Mert nem érezném magamnak az itthonom kívül.
6-os, engem sem zavarna, ha én is ennyire sajátomnak érezném a kopaszságot, viszont örülök, hogy vannak akik hasonlóan és így gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!