Milyen kiöltözős munkahelyek vannak?
Olyan munkahelyet keresnék, ahol, ha nem is feltétlenül kötelező, de nem néznek hülyének, ha teljesen csiniben vagyok.
Múltkor például a postán láttam egy lányt, akin nem az a béna postás egyenruha volt, hanem egy szép, világoskékes-fehéres színű blúz, egy sötét, kockás blézer, szövetnaci és magassarkú volt.
Ilyen tetszene nekem is, ilyenekben szeretnék lenni, de olyan helyen, ahol megszokott, hogy így vannak a nők.
Ahol nem hordanak ilyeneket, ott megkapnám mindig a kérdéseket, hogy miért vagyok kiöltözve, randim lesz-e, stb. Ezt nem szeretném.
Milyen ilyesmi helyeket tudtok ajánlani?
Érettségim van és adminisztrációs ügyintéző szakmákhoz OKJ-m.
22 éves vagyok.
Jó a fokozatosan bevezetés ötlete, illetve egy dolgot fontos észben tartani. Dolgozni jársz oda, nem haverkodni meg barátkozni, magyarul le lehet tojni mások véleményét. Persze nem árt, ha az ember jóban van a kolegákkal, de az a jóban vagyunk is lehet felszínes, másik háta mögött kibeszélős, szóval bármikor lehet "barátból" ellenség. A pletykázós, mindenre megjegyzést tevő meg ha nem a ruhára, akkor majd másra tesz kommentet vagy dumál ki a hátad mögött.
Utolsó dolog lenne ami érdekel egy munkahelyen, hogy a kolegáim mit gondolnak az öltözékemről addig, amíg az a cég elvárásainak megfelel ÉS nem utolsó sorban a munkámat megfelelően végzem. Mert amíg ez fennáll, boldog a cég, a főnök, a mendzsment, addig tök mindegy, hogy azt én milyen ruhában végzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!