Ha munkahelyen fiatalként sima alsónadrágot (fecskét) hordok, azt gondolják meleg vagyok?
Eddig csak abban láttak a többiek és előfordúlt hogy megmosolyogtak vagy összesúgtak az ölözőben, de beszólást még eddig nem kaptam.
Másnak tapasztalat?
A kutya nem foglalkozik a gatyáddal, nemhogy összesúgnak a hátad mögött. Nem vagy te annyira fontos, hogy bárki egy szót is vesztegessen a gatyád formájára.
Nem unatkozol te egy kicsit?
Én is hagyományos alsónadrágot (slip-et) szoktam hordani, vagy nyáron illetve sportoláskor csak egy szuszpenzort.
Baromira nem érdekel, hogy ki milyen alsóneműt hord,és úgy gondolom, hogy másnak sem túl sok köze van ahhoz, hogy én mikor melyiket preferálom milyen aktivitásokhoz.
Bár engem nem is inkább az alsóneműm miatt szoktak megnézni, sokkal inkább az abban lévő nagy csomagom miatt, illetve a szépen kigyúrt testem miatt.
De engem ez sem zavar, tisztában vagyok az adottságaimmal, és a kemény edzéseim eredményével is.
Ha pedig valaki éppen ezért kezdene el többet foglalkozni az egészségével és a rendszeres testmozgással, sportolással, akkor akár még példaképe is lehetek, ahogy nekem is voltak és vannak pédaképeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!