Hogyan legyek csinos egy ilyen munkahelyen?
Élelmiszergyártó gyárban dolgozom mint takarítónő. Még sosem végeztem ilyen munkát, eddig csak irodista voltam meg eladó, ahol nagyjából még el is várták hogy az ember lánya csinosan öltözzön.
Itt viszont nagyon durván be kell öltözni, nem csak nekem, minden dolgozónak. Céges munkaruha amit haza se lehet vinni, saját mosodájuk van ahol kimossák neked, hajháló, védőkesztyű, nekem gumicsizma, az operátoroknak (szintén céges) sportcipő szóval abszolút megfosztanak mindentől ami egyedi lehetne rajtad. Nem azt mondom hogy ez probléma, persze egy élelmiszergyártó cégnél igenis legyen meg a megfelelő tisztaság. De így annyira nőietlennek érzem magam. Nem tudnék valahogy mégis nőiesebben kinézni, betartva a szabályokat? Ráadásul a céges ruha fehér, ami rettenetesen előnytelen a számomra, én "sötétebb típus" vagyok, magamtól sohasem hordanék fehéret vagy pasztell színeket...
Miért akarsz csinos lenni?
Ez nem az a munkakör.
Csak ne legyél szakadt, ápolatlan
Legyél, csak ennek lesznek következményei...
Lehet ésszel gondolkodni, meg egóból. Te döntesz.
Ez esetben keress másik munkahelyet (saját érdekedben). És ezt nem bántásból mondom, mert nem fog tetszeni. Mert ez nem neked való, és állandóan stresszelni fogsz ezen. Ha ilyen az előírás és az előírás szerinti ruhát kell hordjad, te arra nem vagy képes akkor keresni kell másik munkát. Rengeteg helyen keresnek ilyen szintű munkára embert.
Gondolom még próba időn vagy, ilyenkor bármikor felmondhatsz.
Meg fogsz lepődni, de senki se kíváncsi rád. Senkit se érdekel a külsőd, a nőiességed. Dolgozni járnak oda, nem téged csodálni.
Sokkal fontosabb, hogy ne kerüljön semmi az elképesztően egyedi, tökéletes külsődről valami retek a gyártott termékekbe.
Sminkelhetsz gondolom. Ha nem, akkor tetováltass magadra sminket.
Esetleg keress valami más munkát. Pl autó alkatrész gyárakban nincs ilyen komoly munkaruha. Operátorkodj olyan helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!