Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek csinos egy...

Hogyan legyek csinos egy ilyen munkahelyen?

Figyelt kérdés

Élelmiszergyártó gyárban dolgozom mint takarítónő. Még sosem végeztem ilyen munkát, eddig csak irodista voltam meg eladó, ahol nagyjából még el is várták hogy az ember lánya csinosan öltözzön.

Itt viszont nagyon durván be kell öltözni, nem csak nekem, minden dolgozónak. Céges munkaruha amit haza se lehet vinni, saját mosodájuk van ahol kimossák neked, hajháló, védőkesztyű, nekem gumicsizma, az operátoroknak (szintén céges) sportcipő szóval abszolút megfosztanak mindentől ami egyedi lehetne rajtad. Nem azt mondom hogy ez probléma, persze egy élelmiszergyártó cégnél igenis legyen meg a megfelelő tisztaság. De így annyira nőietlennek érzem magam. Nem tudnék valahogy mégis nőiesebben kinézni, betartva a szabályokat? Ráadásul a céges ruha fehér, ami rettenetesen előnytelen a számomra, én "sötétebb típus" vagyok, magamtól sohasem hordanék fehéret vagy pasztell színeket...

aug. 19. 18:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
70%
Mit csináltál Te az irodában, söprögettél? :D
aug. 22. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!