Milyen kiöltözős munkahelyek vannak?
Olyan munkahelyet keresnék, ahol, ha nem is feltétlenül kötelező, de nem néznek hülyének, ha teljesen csiniben vagyok.
Múltkor például a postán láttam egy lányt, akin nem az a béna postás egyenruha volt, hanem egy szép, világoskékes-fehéres színű blúz, egy sötét, kockás blézer, szövetnaci és magassarkú volt.
Ilyen tetszene nekem is, ilyenekben szeretnék lenni, de olyan helyen, ahol megszokott, hogy így vannak a nők.
Ahol nem hordanak ilyeneket, ott megkapnám mindig a kérdéseket, hogy miért vagyok kiöltözve, randim lesz-e, stb. Ezt nem szeretném.
Milyen ilyesmi helyeket tudtok ajánlani?
Érettségim van és adminisztrációs ügyintéző szakmákhoz OKJ-m.
22 éves vagyok.
Nem minden irodában működik ez. A mostani helyemen pont ez a bajom, hogy néhányszor próbalkoztam kiöltözni, de akkor mindig egész napos téma volt, hogy miért vagyok ennyire elegánsban, "ünneplősben", randim lesz-e, állásínterjú, esküvőre készülök-e.
Volt mindenféle megjegyzés, és nekem rosszul estek, utána meg úgy akartam közlekedni egész nap, hogy minél kevesebbet lássanak, nem tudtam jól érezni magam a stílusban, amit amúgy szeretek.
Én konkrétan egy raktárban dolgozom és ilyen szettekben: [link]
😂
Nyilván lapos talpú csizmában, a munkavédelmi cipő ott hever a közelben, ha szólnának, hogy jön az ellenőrzés.😃 (Nincs olyan, hogy nem tudják előre.) Senki nem szólt még rá semmit, néha megdicsér 1-1 kolléga, hogy csinos vagyok, ennyi.
De ahol nincs dress code és nem debilek a kollégák, ott azt hordasz szerintem, amit akarsz. Nálunk nincsenek szerencsére rosszindulatú, megkeseredett emberek, akik beszólnának, ez egy kicsi, családias cég, de a “randid lesz-e” kérdés sem feltétlen rosszindulatúságot tükröz, csak ilyen szófordulat, valamit mindenképp mondani akar az illető és ez jut eszébe.
Leírtam a kérdésben, hogy milyen szettre gondoltam.
Ha az igazi kiöltözős a kérdés, az nálam a koktélruhánál, estélyinél kezdődik.
Egy blúzos, blézeres szettheu nem értem, miért mondják, hogy esküvőre készülök-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!