Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen kiöltözős munkahelyek...

Milyen kiöltözős munkahelyek vannak?

Figyelt kérdés

Olyan munkahelyet keresnék, ahol, ha nem is feltétlenül kötelező, de nem néznek hülyének, ha teljesen csiniben vagyok.

Múltkor például a postán láttam egy lányt, akin nem az a béna postás egyenruha volt, hanem egy szép, világoskékes-fehéres színű blúz, egy sötét, kockás blézer, szövetnaci és magassarkú volt.

Ilyen tetszene nekem is, ilyenekben szeretnék lenni, de olyan helyen, ahol megszokott, hogy így vannak a nők.

Ahol nem hordanak ilyeneket, ott megkapnám mindig a kérdéseket, hogy miért vagyok kiöltözve, randim lesz-e, stb. Ezt nem szeretném.

Milyen ilyesmi helyeket tudtok ajánlani?

Érettségim van és adminisztrációs ügyintéző szakmákhoz OKJ-m.

22 éves vagyok.

tegnap 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Bordélyház.
tegnap 20:19
 2/9 Metionin ***** válasza:
88%
Bármilyen iroda, olyan is, ahol nincs dresszkód. Nálunk csak pár dolog van, amit nem vehetünk fel, azon kívül senkit nem érdekel, hogy farmer-póló vagy szoknya-blézer van-e rajtad. Eszükbe sem jutna megkérdezni, hogy miért pont azt hordod.
tegnap 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bank.
tegnap 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem minden irodában működik ez. A mostani helyemen pont ez a bajom, hogy néhányszor próbalkoztam kiöltözni, de akkor mindig egész napos téma volt, hogy miért vagyok ennyire elegánsban, "ünneplősben", randim lesz-e, állásínterjú, esküvőre készülök-e.

Volt mindenféle megjegyzés, és nekem rosszul estek, utána meg úgy akartam közlekedni egész nap, hogy minél kevesebbet lássanak, nem tudtam jól érezni magam a stílusban, amit amúgy szeretek.

tegnap 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
21%

Én konkrétan egy raktárban dolgozom és ilyen szettekben: [link]

😂

Nyilván lapos talpú csizmában, a munkavédelmi cipő ott hever a közelben, ha szólnának, hogy jön az ellenőrzés.😃 (Nincs olyan, hogy nem tudják előre.) Senki nem szólt még rá semmit, néha megdicsér 1-1 kolléga, hogy csinos vagyok, ennyi.

De ahol nincs dress code és nem debilek a kollégák, ott azt hordasz szerintem, amit akarsz. Nálunk nincsenek szerencsére rosszindulatú, megkeseredett emberek, akik beszólnának, ez egy kicsi, családias cég, de a “randid lesz-e” kérdés sem feltétlen rosszindulatúságot tükröz, csak ilyen szófordulat, valamit mindenképp mondani akar az illető és ez jut eszébe.

tegnap 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Légiutaskísérő.
tegnap 21:32
 7/9 anonim válasza:
100%
Neked mi a "kiöltözős"? Hacsak nem proli meló vagy előírt formaruhás, mindenhol lehet blúz, kosztüm.
tegnap 21:38
 8/9 A kérdező kommentje:

Leírtam a kérdésben, hogy milyen szettre gondoltam.

Ha az igazi kiöltözős a kérdés, az nálam a koktélruhánál, estélyinél kezdődik.

Egy blúzos, blézeres szettheu nem értem, miért mondják, hogy esküvőre készülök-e...

tegnap 21:47
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor csak debilek a kollégáid, ha ezen fennakadnak.
tegnap 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!