Vastagabb talpú, bélelt csizma. Létezik belőle "unisex"? Vagy ebből csak női van?
Figyelt kérdés
Sok helyen, meg sok nőn látok most divatos vastagabb talpú, bélelt bokacsizmát. Ami innen nézve melegnek látszik. Több helyen láttam ilyet árulni is (pl. Deichmann, CCC stb.). Ezeket (főleg amik tetszenek is, elég vastag a talpúk) nőinek árulják. Sokszor vagyok olyan helyen, hogy hidegben kell kint állni, és ezek jól néznek ki, kényelmesnek látszanak.#vastagtalpú csizma
dec. 7. 10:42
1/3 anonim válasza:
Miért gyártanának belőle unisexet, amikor egyértelműen látszik, hogy női?
Amúgy meg 1000 másik férfi bokacsizma van ami kényelmes és divatos.
Pl: Ez!
2/3 A kérdező kommentje:
"Amúgy meg 1000 másik férfi bokacsizma" a hideg miatt néztem, hogy ezeknek jó vastag a talpukl, és amikor hidegben sokat kell álljak (olyan munkám) és a talpam fázik sokszor. Ezért gondoltam ilyenre
dec. 7. 22:39
3/3 Spata válasza:
Már a talp vastagsága szerint is női, vagy férfi egy cipő?🤦🏻♂️
Egyébként a most bő szárú farmerek nem férfi nadrágok ami a csajokon van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!