Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen gyakran váltotok stílust?

Milyen gyakran váltotok stílust?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyakran váltok stílust, minden 2.-3. hónapban, nem tudom mennyire normális ez.

Amikor stílust váltotok ti hogyan kezdtek bele, mennyi időbe telik, a teljes ruhatáratokat lecserélitek?

dec. 4. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 2 stílus váltja fel szinte mindig magát.

Vagyok elegáns és vagyok casual

dec. 4. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
nalam csak a dark grunge aesthetic stílus játszik már tobb mint fél éve, mellé gyönyörű arcom és csinos alakom van, van tetkom, piercingem, muszempillam, a férfiak imádnak 🖤
dec. 4. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
37 vagyok, utoljára a 20as éveim elején váltottam
dec. 4. 23:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt a fast fashion mindenit neki. Nem, nem normális, hogy 2-3 hónaponta teljesen más ruhatárat használsz ha ezt érted stílusváltás alatt.

Még akkor se, ha ezt turiból csinálod.

Kicsit gondolkozz el azon miért nem találod magadat, miért kell ennyire gyakran valami új.

dec. 5. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kb egyszer változzam stílust, amikor végre nem anyukám vett már ruhát nekem hanem én magamnak. :D Azóta nem volt radikális változás.

30N

dec. 5. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

#2 pont az ilyen beképzelt kis pózerektől írtózom.

Kb a tipik "sheinről meg temuról berendelem a goth márkák utánzatait vagy killstaról leárazáskor az igénytelen gány cuccokat és hú de dark meg grunge vagyok, csak éppen zenei téren a witchhouseon meg pár agyoncsépelt nirvana számon kívül nem ismerek mást de cserébe szexike vagyok" kis Z generációs lányka képêt kelted.

Kb 8-9 éve ugyan az a stílusom. Mármint a fő csapásvonalakat tekíntve. Az elmúlt 4 évben a klasszik második hullámos romantic gothtól picit ibkább a pagan goth, neofolk vonalba mozdultam el.

dec. 5. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
62%
#2 válaszoló vagyok. A kérdésre valaszoltam, leirtam a sajat helyzetem, és a következtetés levonását. Indokolatlanul sok lepontozást kaptam, látszik mennyire irigyek az emberek a másikra, ha meg meri osztani a pozitiv dolgait
dec. 6. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
76%

7#

"a férfiak imádnak"

Ez volt a baj az írásoddal, meghogy nem használsz magyar szavakat

dec. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!