Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakran váltotok termet?

Milyen gyakran váltotok termet?

Figyelt kérdés
Már 1 éve ugya oda járok, kezdem unni ezt a helyet, holott nagyon jól felszerelt terem, de úgy érzem kell az új környezet, új emberek.

2022. szept. 16. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Miért váltanánk? Aki nem divatból jár konditerembe, meg társasági életet élni, meg ruhabemutatót tartani, annak elég egyszer találni egy normális termet, és ott egy életet leedzeni. Én eddig egyszer váltottam termet költözési okokból, de ennyi. Ettől függetlenül sok teremben megfordultál már vendégedzés vagy utazás során, de miért váltanék termet, pláne évente?
2022. szept. 16. 12:59
 2/11 A kérdező kommentje:
én mindent megunok, évente cserélek autót, telefont stb...
2022. szept. 16. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Pont a magadfajták tartják fent a fogyasztói társadalmat és a kapitalizmust. Nincs ezzel baj.
2022. szept. 16. 13:49
 4/11 A kérdező kommentje:
neked gondolom megfelel ugyan azt enni, ugyan oda menni, ugyan azt csinálni minden nap. Ez te vagy, ez a te unalmas falusi életed, más szeret kipróbálni új dolgokat.
2022. szept. 16. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
A fővárosban élek, minden nap mást főzök, mindig máshova utazok nyaralni, minden napom más, de az autómat, a telefonomat, az ingatlanomat, a csajomat, a konditermemet nem cserélem le évente, mert nem vagyok egy sekélyes szar, csak egy atléta, aki megtanulta a sport alapszabályát, miszerint ha valami működik, azon nem szabad változtatni. Ha találsz egy termet, ahol normálisan le tudod edzeni minden kicsi izmocskádat, akkor neked sem ajánlom, hogy változtass, de ki hogy érzi.
2022. szept. 16. 14:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Pár évente, vagy haver miatt elnézek máshova. Nekem is volt, hogy hiányzott vmi vagy eszköz vagy hangulat.
2022. szept. 16. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:
17 és fél évente.
2022. szept. 16. 14:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Hallod gyerek, én vagyok a Mr. Olympia mert tegnap bicepszeztem.

2022. szept. 16. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Ritkan. Csak ha nyomos indokom van ra, akkor elkezdek nezni mas helyeket.
2022. szept. 17. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán. Ráadásul ahová mostanában járok, konkrétan három utcányira van. Innen csak költözés miatt jönnék el.
2022. szept. 17. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!