Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen termet ajánlotok...

Milyen termet ajánlotok Budapesten? Melyik a legjobb minőségű terem, illetve nektek melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés

Na szóval pár szóban elmondva:

Augusztus elején pesten leszek pár napot és kéne egy jó terem. De előre figyelmeztetnék mindenkit! Ha én egyszer lemegyek edzeni ott kő kövön nem marad!!

Nem írom le mekkora vagyok és mekkora súlyokkal edzek mert néhányan szívinfarktust kapnának, de kb úgy képzeljétek el, hogy ahogy megjelenek a teremben, néhány kezdő egyből megindul kifelé, mert tudja hogy 5 perc múlva nincs helye itt. A merészebb haladók bent szoktak maradni, de csak nézni az edzésemet.

Miután leedzettem ez egy ilyen rituálé nálam az új termekben hogy kiütöm a második legnagyobb csávót és hazaráncigálom a nőjét. Otthon meg ugye tudjátok mi történik. A nők kedvence a testem szóval nem nagyon akarnak utána visszamenni a nyápic palijukhoz, de amikor reggel megmondom neki hogy takarodjon haza mert edzenem kell akkor azért ért a szóból.

Na melyik terem lenne szerintetek számomra alkalmas?

2020. júl. 27. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Bármelyik amelyikben vannak kézisúlyzók, fekvenyomó padok, meg hátgépek és két összehúzó csiga

Ez a minimum felszereltség amivel egy konditeremnek rendelkeznie kell

Mellesleg nem csajozni járunk a terembe hanem edzeni de a testépitők egy része az edzés végeztével a nőket szokta kábítani levezetésként

És lesz ott még rajtad kivűl pár erősebb fickó is, aki jól pofánverdes ha a nőjére ráhajtassz

2020. júl. 28. 01:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Remélem nem oda jössz, ahova én járok 😀
2020. júl. 28. 05:25
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az írásodból ítélve pilatesezni szoktál mivel oda járnak ilyen kemény emberek. De az is lehet, hogy step aerobic. Úgyhogy ujpest központnál az Amazon fitnesst tudom ajánlani.
2020. júl. 28. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Remélem tényleg 120kg izom vagy, annál könnyebb kiütni
2020. júl. 28. 09:35
 5/11 MadSeal ***** válasza:
Kozma utca 13
2020. júl. 28. 11:32
 6/11 MadSeal ***** válasza:

Ha megjelensz edzeni és kő kövön nem marad, akkor simán el tudnak menekülni,na meg a google maps szerint amúgyis nyitva van nonstop, csodálkoztam is, miért nem mentek még el a rabok eddig, lehet nekik nincs ott net.

Azt meg nem írtad, hogy honnan ráncigálod haza a nőjüket 🤷‍♂️

2020. júl. 28. 15:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak hozzánk jönnél, lenne mulatási, meg lepofozási😹
2020. júl. 28. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Szeged Mars tér 13😹
2020. júl. 30. 07:44
 9/11 anonim ***** válasza:
Én ott edzek báttya
2020. júl. 30. 15:29
 10/11 A kérdező kommentje:

De nem tudod felfogni hogy az számomra nem ideális terem?

Nincsenek nők és a rabokat sincs kedvem egész nap fenyíteni.

Bár lehet, ha egy-kettőt elintézek, akkor a többi is megtudja hol a helye...

Nincs nekem ilyenekre időm. Tegnap lőttem egy képet a gymben fel is raktam pinterestre vagy mire

[link]

Nézz ki előbb így aztán lehet pofázni öcsi

2020. júl. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!