Milyen termet ajánlotok Budapesten? Melyik a legjobb minőségű terem, illetve nektek melyik a kedvencetek?
Na szóval pár szóban elmondva:
Augusztus elején pesten leszek pár napot és kéne egy jó terem. De előre figyelmeztetnék mindenkit! Ha én egyszer lemegyek edzeni ott kő kövön nem marad!!
Nem írom le mekkora vagyok és mekkora súlyokkal edzek mert néhányan szívinfarktust kapnának, de kb úgy képzeljétek el, hogy ahogy megjelenek a teremben, néhány kezdő egyből megindul kifelé, mert tudja hogy 5 perc múlva nincs helye itt. A merészebb haladók bent szoktak maradni, de csak nézni az edzésemet.
Miután leedzettem ez egy ilyen rituálé nálam az új termekben hogy kiütöm a második legnagyobb csávót és hazaráncigálom a nőjét. Otthon meg ugye tudjátok mi történik. A nők kedvence a testem szóval nem nagyon akarnak utána visszamenni a nyápic palijukhoz, de amikor reggel megmondom neki hogy takarodjon haza mert edzenem kell akkor azért ért a szóból.
Na melyik terem lenne szerintetek számomra alkalmas?
Bármelyik amelyikben vannak kézisúlyzók, fekvenyomó padok, meg hátgépek és két összehúzó csiga
Ez a minimum felszereltség amivel egy konditeremnek rendelkeznie kell
Mellesleg nem csajozni járunk a terembe hanem edzeni de a testépitők egy része az edzés végeztével a nőket szokta kábítani levezetésként
És lesz ott még rajtad kivűl pár erősebb fickó is, aki jól pofánverdes ha a nőjére ráhajtassz
Ha megjelensz edzeni és kő kövön nem marad, akkor simán el tudnak menekülni,na meg a google maps szerint amúgyis nyitva van nonstop, csodálkoztam is, miért nem mentek még el a rabok eddig, lehet nekik nincs ott net.
Azt meg nem írtad, hogy honnan ráncigálod haza a nőjüket 🤷♂️
De nem tudod felfogni hogy az számomra nem ideális terem?
Nincsenek nők és a rabokat sincs kedvem egész nap fenyíteni.
Bár lehet, ha egy-kettőt elintézek, akkor a többi is megtudja hol a helye...
Nincs nekem ilyenekre időm. Tegnap lőttem egy képet a gymben fel is raktam pinterestre vagy mire
Nézz ki előbb így aztán lehet pofázni öcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!