Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ti milyen gyakran váltotok...

Chooseyourdestiny kérdése:

Ti milyen gyakran váltotok ágyneműt?

Figyelt kérdés
:DDD
2013. máj. 6. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
én speciel hetente, anyáék 2 hetente. :DDD 16/f
2013. máj. 6. 14:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kb. 2 hetente
2013. máj. 6. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hetente. Egyszer volt egy videki haver aki nem is hallott rola hogy az agynemut cserelni kell.
2013. máj. 6. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Hetente. Vadabb éjszaka után előbb is akár!
2013. máj. 6. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
havonta, pizsamát hetente. Ha koszos, akkor cserélem, persze, de nem szokott büdös lenni, mivel tisztán fekszünk bele. Így is baromi sokat mosok, gyakorlatilag soha nincs összecsukva a szárogató.
2013. máj. 6. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
3-4 hetente
2013. máj. 6. 15:12
 7/10 anonim válasza:
100%
Télen ritkábban, kb 2-3 hetente. Amikor már melegebb van (mint pl most), akkor hetente vagy 1,5 hetente szoktam lecserélni. Nyáron ha nagyon izzadok akkor még sűrűbben, bár nyáron általában csak ágyneműhuzattal takarózok, vagy lepedővel, annyira melegem van. :)
2013. máj. 6. 17:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy vagyok vele, mint az 5-ös válaszoló. Havonta cserélem, a pizsit hetente. Mivel minden este, nyáron reggelente is fürdünk, én nem tartom égetően fontosnak azt, hogy gyakrabban cseréljem. Egy gumiszerelő férj, és egy kisgyerek mellett mindig nyitva a szárító, állandóan mosok.
2013. máj. 6. 17:26
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Kb kéthetente, ha kell igény szerint sűrűbben.

Pizsit 3-4 naponta.

2013. máj. 6. 19:50
 10/10 anonim válasza:
100%
Pizsamát kb. hetente, nyáron gyakrabban. Mindig akkor, amikor már nincs friss illata. Ágyneműnél is valahogy így, de azt inkább 2 hetente, itt is nyáron gyakrabban, télen ritkábban. Ja és szinte mindig zokniban alszom, ha van rajtam pizsama, ha alsógatyában vagy meztelenül, csak akkor nem. :D De az ritkán van, forró nyári éjszakákon. Hajrá tél!
2013. máj. 7. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!