Hol találhatnék ilyen ágyneműt?
Figyelt kérdés
Páromnak keresek karácsonyra olyan ágyneműt, amely bármi módon Magyarországhoz fűződik. Akár piros fehér zöld sávos, akár a címer is rajta van teljesen mindegy, de sürgős lenne, és neten rendelném ha lehetne.2012. dec. 6. 22:27
1/8 anonim válasza:
Rákerestem a neten, de sehol nem találtam sajnos. Még azt el tudom képzelni, hogy veszel egy egyszínűt és rávasalsz magyar zászlót vagy címert.
2/8 anonim válasza:
Kicsit drága,de én a nyáron csináltattam valakinek egyedi ágyneműt a Mona dekorban. Bármit rávasalnak,hasonló technikával,mint a pólónyomás,csak valami speckó ágyneműhuzatot kellett venni hozzá, így elég drága volt,de szép lett.Azt nem tudom hogy neten lehet e rendelni náluk.
4/8 anonim válasza:
Vicces,de egy külföldi oldalon találtam nem is egyet!!!
5/8 anonim válasza:
Vagy keresel egy ügyes varrónőt, veszel valami jó anyagú zászlót, és abból megvarratod.
Remélem tudtam segíteni az előző válaszok valamelyikével is:)
6/8 anonim válasza:
Ezt találtam, de ez béna:
én vennék piros, fehér és zöld pamutanyagot és megvarrnám, ha van varrógép, nem ördöngösség és még lehet, hogy olcsóbban kijönne.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek:)
2012. dec. 15. 17:43
8/8 anonim válasza:
Én meg írtam még december 19.-én a Mona dekor-nak egy emailt, hogy szeretnék ágyneműhuzatot rendelni.
Ma már január 17 van és még arra sem méltatott a Mona dekor, hogy annyit írjon, lehet-e rendelni vagy sem.!!
Fel is teszem őket a Homárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!