Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan távolítsam el?

Hogyan távolítsam el?

Figyelt kérdés

Rendeltem a netről egy kabátot, aminek a zsebében benne hagyták a lopásgátlót.

Nem kérek a “lopott” meg stb. hozzászólásokból, köszi. Emailben kapott számlával tudom igazolni magamat.

Felpróbálásnál vettem észre, mikor ellenőriztem, milyen mély a zsebe. Az egyik Vintedes csoportban olvastam, hogy ez nem egyedi eset, valójában rengetegen járnak így, nemcsak online, hanem rendes bolti vásárlás során is, ráadásul úgy, hogy nem csipognak be… nem is nagyon értem amúgy, hogy hogy lehetséges ez.. na de ennek következtében sosem hordtam ezt a kabátot, féltem, hogy valahol becsipog, kellemetlen helyzetbe hoz.

Azóta már nem tetszik, szeretnék megszabadulni tőle a Vinteden, hiszen csak a helyet foglalja. Gondoltam, a legkorrektebb, ha ugyanezt beírom a leírásba, csatolom a számlát hozzá, és hátha a vevő okosabb lesz nálam, ismer valami fortélyt erre, de végülis úgy döntöttem, megpróbálok itt rákérdezni, valaki hátha tudja, mitévő legyek.

Köszönöm az értelmes válaszokat!

tegnap 18:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem bemennék megkérdezni egy ruhaüzletbe, nem tudnának-e segíteni (max vennék valami apróságot mellé)
tegnap 19:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!