Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti akik így öltöztök,...

Lányok, ti akik így öltöztök, áruljátok el, hogy miért?

Figyelt kérdés

Ma rohadt hideg volt, és szinte minden második lány kabát, alatta haspóló/rövid felsőt viselt?

De miért?? Hogy nem fáztok??

Elhiszem, és tényleg szép lapos hasatok van, cuki a köldök piercingetek is, de nem értem meg, hogy miért???

dec. 1. 19:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9.

23-24 fokban ülni hideg. Aha. Eléggé sajnállak azokon a trópusi estéken, amikor az ember még este 10-kor is 24 fokban ül kint a teraszon.

dec. 3. 10:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Haspólót ugyan nem hordok, de a kabát alatt ujjatlan trikóban vagyok. Kint melegit a kabát, bent meg így nem sülök meg a túlfűtött beltereken. 🤷‍♀️
dec. 3. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

“ mozdulatlanul ülni 23 fokban hideg”

Hát rólam csurog a víz beltéren 23 fokban, az szerintem pont hogy brutál sok. :D utálom hogy ilyenkor túl van fűtve minden…

dec. 3. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Más egy klímás helyiseg 23 fokkal nyáron,mint télen a fűtött 23 fok.Én is utálom,amikor a 40fokból a villamoson lesz hideg,és majd meg fagyok.Ahol megy a klíma rendesen,ott lehet hideg nyáron is.
dec. 3. 15:07
 15/17 anonim ***** válasza:
23 fok nem hideg, klímával sem. De biztosan nem hidegebb a mostani 0 foknál, amikor haspólóznak egyesek, még ha - főleg nyitott - kabátban is. Sokszor ugyanazok, akik a klímát csavargatják felfelé, mert fáznak a 23-ban.
dec. 3. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Pedig hideg,főleg,ha a közelében ülsz.Nekem nincs még egy ventillátorom se otthon.Sok helyiségben egésznap nyitva az ablak,nincs bajom a meleggel.

Most meg még nincs hideg.Nem hordok haspólót,de egy meleg dzsekivel nem fáznak.25 éve se fagytak meg a lányok,most sem fognsk ebben a lagymatag,télnek nem nevezhető időben.

dec. 3. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Ugy dontottem holnaptol csak nyakik beoltozve jarok. Nincs szoknya nincs haspolo koldokig ero kabat. Igaz bogy megsulok majd de ez van
dec. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!