Lányok, ti akik így öltöztök, áruljátok el, hogy miért?
Ma rohadt hideg volt, és szinte minden második lány kabát, alatta haspóló/rövid felsőt viselt?
De miért?? Hogy nem fáztok??
Elhiszem, és tényleg szép lapos hasatok van, cuki a köldök piercingetek is, de nem értem meg, hogy miért???
9.
23-24 fokban ülni hideg. Aha. Eléggé sajnállak azokon a trópusi estéken, amikor az ember még este 10-kor is 24 fokban ül kint a teraszon.
“ mozdulatlanul ülni 23 fokban hideg”
Hát rólam csurog a víz beltéren 23 fokban, az szerintem pont hogy brutál sok. :D utálom hogy ilyenkor túl van fűtve minden…
Pedig hideg,főleg,ha a közelében ülsz.Nekem nincs még egy ventillátorom se otthon.Sok helyiségben egésznap nyitva az ablak,nincs bajom a meleggel.
Most meg még nincs hideg.Nem hordok haspólót,de egy meleg dzsekivel nem fáznak.25 éve se fagytak meg a lányok,most sem fognsk ebben a lagymatag,télnek nem nevezhető időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!