Mert menő. 90-es években voltam tini, már akkor is így jártak egyesek.
dec. 1. 19:53
2/17 anonim válasza:
Mert leszállnak a buszról, 2 perc és a fűtött helyen vannak. Ha órákig kellene várakozni a hidegben, felöltöznének,ők sem hülyék.
dec. 1. 20:11
3/17 anonim válasza:
Elöször is hol volt hideg?
Másrészt kabát alatt elvannak, nincsenek órákat a szabadban.
Harmadszor téged miért zavar, más mit vesz fel?
dec. 1. 20:16
4/17 anonim válasza:
Ez tetszik nekik.25 éve is ez volt,és akkor tényleg voltsk telek.Én csak nyáron hordtam haspólót,de ha most venné fel egy lány nyáron,mindenki ájuldozna,hogy ki van az egész hasa,és meg szűk is.Este randim volt a férjemmel,a vékony kabßt alatt csak egy csipkefelső volt melltartó nelkül,kabát félig lehuzva,miniszoknya.Nem fáztam.
dec. 1. 22:01
5/17 anonim válasza:
A lányok sosem fáznak, ez tény.
Másrészt meg mindenhol, ahova az emberek általában hétvégente eljárkálnak + tömegközlekedés, több mint 25 fok van ilyenkor is.
dec. 1. 22:53
6/17 anonim válasza:
Én azért, hogy gyakori szépségrovatában valami bigott kapkodhasson a gyöngysora után.
dec. 2. 02:53
7/17 anonim válasza:
Én is mint a 4-es nem vagyok fázós. A rövid kabát alá ami meleg csak egy vékony felsőt vagy egy rövid derekú pulóvert veszek. Max combközépig érő szoknya neccharisnyával. Nagyon hidegnek kell lenni, hogy a neccet lecseréljem rendes harisnyára. Nadrág évek óta nem volt rajtam. Szerintem így nőies. Leülésnél lehúzom amennyire lehet a felsőt vagy a kabátot.
dec. 2. 14:02
8/17 anonim válasza:
5.
Sosem. 0 fokban sem. Egyedül akkor, amikor egy pasi a klímát lejjebb akarja tekerni 26-ról 24-re.
dec. 2. 21:10
9/17 anonim válasza:
8, mert más a hidegben ülni mozdulatlanul, mint az utcán menni villamosról a buszra, egyik boltból a másikba, amit tökig felfűtenek.
Én pl. ezért járok nyáron 40 fokban is hosszú gatyában, és viszek magammal kardigánt a munkahelyemre. Mert mozdulatlanul ülni 23 fokban hideg.
De sztem ezt mind tudjátok, csak jó a nőket szapulni.
dec. 3. 02:07
10/17 anonim válasza:
Nekem fura,hogy 2024-ben ezerszer prűdebbek az emberek,mint 20-25 éve.Akkor is volt haspóló,rövid dzseki.Az átlátszó vagy csipke felsőket melltartóval hordtuk,mégsem vergődött rajta senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!