Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van egy 600.000 ft-os kabátom,...

Van egy 600.000 ft-os kabátom, de nem merem hordani mert félek hogy kirabolnak :D Valós dolog?

Figyelt kérdés
Szóval nem is egy, hanem 2 ilyen kabátom van, az egyik egy nagyon jó meleg téli kabát, a másik egy őszi bőrdzseki, de nem merem hordani őket mert félek hogy valaki felismeri, és azt hiszi gazdag vagyok és esetleg kirabol... Valós félelem az ilyen? Vagy úgy se ismerik fel az emberek hogy ez nem a török piacról van? Ja, amúgy ajándékba kaptam

nov. 30. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Add nekem. Majd én elhordom.
nov. 30. 22:19
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Aki felismeri hogy egy 600 ezres kabát van rajtad, annak nagyon kell értenie a ruhák árához, és valószínűleg olyan körből is való, aki megengedhet magának egy ilyen drága kabátot. Az szinte biztos, hogy ne fog kirabolni. A rablók nem csak a kabátodat nézik, meg amúgy se jönnének rá, hogy igazi ( és nagyon drága) , ha nem olyan a kiállásod, mint egy gazdag embernek. Amúgy meg bárkit kirabolhatnak, ha olyan helyzet adódik, hogy megéri nekik kockáztatni.
dec. 1. 02:55
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy erről a kabátról te látod, hogy 15 ezer Euro az ára, ami kb 6 millió ft? [link]

Én max egy 50 ezer ft-osnak gondolnám.

dec. 1. 03:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

A valódi, magas értékű kabát nem a nagy díszekre, márkajelzésre megy rá, amit mutogatni kell. Ha nincs rajta ilyesmi jelzés, amit távolról kiszúrnak, nyugodtan vedd fel.

Egyetértek a mâsodik válasszal.

dec. 1. 07:05
 5/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

#3 valóban nem mondanám meg, tök átlagos ruhának tűnik innen :D

dec. 1. 08:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ha rád néznek senki sem fogja tudni, hogy az milyen drága kabát. Hord nyugodtan
dec. 1. 08:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Tölts föl róluk képeket hagy nézzük meg mi is.
dec. 1. 09:45
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem valós a félelem az emberek 99.999% a nem fogja tudni hogy mennyit er
dec. 1. 11:28
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan érdekel, hogy milyen kabátokról van szó. Kérlek tegyél fel róluk képet. Felfoghatatlan, hogy mi tud ennyibe kerülni egy kabátban.
dec. 1. 12:08
 10/18 A kérdező kommentje:
#9 nézd meg a 3-as inkjét, 15 ezer eurós kabát, és nagyon nem néz ki különlegesnek. Amúgy ha tippelnem kellene az enyémnél az, hogy minőségi anyagból rakták össze, tényleg meleg, meg a márka nevét is nyilván meg kell fizetni ahogy egy iphone-nál pl...
dec. 1. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!