Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire proli dolog, ha...

Mennyire proli dolog, ha kismellű nő a póló alatt nem hord melltartót?

Figyelt kérdés
Nem látszik át a színe, de a formából ki lehet találni. És sokkal több a férfi mint a nő a munkahelyen.
júl. 4. 13:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Kimarad a kérdésből basszus, hogy a munkahelyen... Az a lényeg, hogy a munkahelyen mennyire proli.
júl. 4. 13:10
 2/22 anonim ***** válasza:
7%
Ez felhívás keringőre. Ha nem akarsz kikezdeni a férfi kollégákkal, akkor vegyél melltartót.
júl. 4. 13:14
 3/22 anonim válasza:
0%
eleve kit érdekelnek a kismellű nők
júl. 4. 13:24
 4/22 A kérdező kommentje:

2.

De az miért kikezdés, hogy élem az életem ahelyett hogy takargatnám ahogy születtem? Női mellel születtem, így rajtam van mindig, és utálom a melltartókat, nem fogom takargatni a természetest. Minden melltartót utálok, minden évszakban. Sose hordok. Csak most elgondolkodtam ezen, mert nyár van, és nincs rajtam pulóver, csak póló.

Majd ha a dagadt, nagymellű férfiak is vesznek melltartót, talán megfontolom, de szerintem akkor se vennék, mert utálom. :D

Törvény nincs ami kötelezne rá nyilván. Az orvosok is jobban ajánlják a melltartó nélküli életet. Meg már hallottam férfitól, hogy ő örül hogy ha a kolléganői nem hordanak (még az előző munkahelyemen).

Szóval hordani tuti nem fogok, igazából csak arra vagyok kíváncsi, vajon a kollégáim hány %-a tart emiatt engem titokban prolinak. :D Remélem, max 10%. Kedves és segítőkész mindenki.

júl. 4. 13:27
 5/22 A kérdező kommentje:

4.

Mindenkit aki a nőkhöz vonzódik, azik kivételével, akik a nagy mellre buknak. Sose volt gondom az ismerkedéssel, így tudom igen sok férfit érdekelnek a kis mellű nők, pedig nekem aztán nagyon kicsi van, A-s nál is kisebb. Tavaly óta meg házas vagyok. :)

júl. 4. 13:29
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont a kismellű nőknél nem feltűnő, ha nem hordanak melltartót. Nem fog himbálózni, nem nyomja ki a pólót, stb.

Ha nem valami nagyon vékony és/vagy átlátszó felső van rajtad, akkor szerintem nyugodtan.

júl. 4. 13:34
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem proli.
júl. 4. 13:38
 8/22 anonim ***** válasza:
97%
Én sosem hordok,csak,ha nagyon átlátszó a ruha,és orvosnál.Be nem szoktak szólni,a hátam mögött meg ugathatnak.Ne hkrdj,ha ndm akarsz.
júl. 4. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

Nem azt mondom hogy proli, de így mindenki a melleidet fogja nézni. kb olyan hatást kellt mintha meztelenül előtted ki lenne rakva a melled. Sokkal jobban feltűnőbb mint egy dekoltázs.

De proli is tud lenni, egy lógott mellel. főleg ha még nagyok is.

júl. 4. 13:44
 10/22 anonim ***** válasza:
86%
Ruhára is lehet ragasztani tapaszt szerintem. ami megakadályozza hogy a bimbók át látszódjanak a pólón keresztül.
júl. 4. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!