Mennyire proli dolog, ha kismellű nő a póló alatt nem hord melltartót?
2.
De az miért kikezdés, hogy élem az életem ahelyett hogy takargatnám ahogy születtem? Női mellel születtem, így rajtam van mindig, és utálom a melltartókat, nem fogom takargatni a természetest. Minden melltartót utálok, minden évszakban. Sose hordok. Csak most elgondolkodtam ezen, mert nyár van, és nincs rajtam pulóver, csak póló.
Majd ha a dagadt, nagymellű férfiak is vesznek melltartót, talán megfontolom, de szerintem akkor se vennék, mert utálom. :D
Törvény nincs ami kötelezne rá nyilván. Az orvosok is jobban ajánlják a melltartó nélküli életet. Meg már hallottam férfitól, hogy ő örül hogy ha a kolléganői nem hordanak (még az előző munkahelyemen).
Szóval hordani tuti nem fogok, igazából csak arra vagyok kíváncsi, vajon a kollégáim hány %-a tart emiatt engem titokban prolinak. :D Remélem, max 10%. Kedves és segítőkész mindenki.
4.
Mindenkit aki a nőkhöz vonzódik, azik kivételével, akik a nagy mellre buknak. Sose volt gondom az ismerkedéssel, így tudom igen sok férfit érdekelnek a kis mellű nők, pedig nekem aztán nagyon kicsi van, A-s nál is kisebb. Tavaly óta meg házas vagyok. :)
Szerintem pont a kismellű nőknél nem feltűnő, ha nem hordanak melltartót. Nem fog himbálózni, nem nyomja ki a pólót, stb.
Ha nem valami nagyon vékony és/vagy átlátszó felső van rajtad, akkor szerintem nyugodtan.
Nem azt mondom hogy proli, de így mindenki a melleidet fogja nézni. kb olyan hatást kellt mintha meztelenül előtted ki lenne rakva a melled. Sokkal jobban feltűnőbb mint egy dekoltázs.
De proli is tud lenni, egy lógott mellel. főleg ha még nagyok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!