Mennyire proli dolog, ha kismellű nő a póló alatt nem hord melltartót?
Figyelt kérdés
Nem látszik át a színe, de a formából ki lehet találni. És sokkal több a férfi mint a nő a munkahelyen.júl. 4. 13:08
11/22 anonim válasza:
#9: hát én biztos nem nézném az A mínuszos melleket LoL, ennyi erővel a falat is nézhetném
13/22 anonim válasza:
11
Azt hittem legalább B-s mell. De így is megnézik
14/22 Metionin válasza:
Ha nem látszik át a ruha akkor a kutyát sem érdekli, főleg A mínuszos mellekkel. Tapasztalat, nekem is akkora van és nem hordok melltartót ha olyan a felső, munkába sem. Ha valaki nagyon tanulmányozza, akkor rájön, hogy sehol sem látszik át melltartó vonala, tehát nincs rajtam. De egy feszülős normális anyagú felsőnél a melltartó megléte sokkal feltűnőbb.
15/22 anonim válasza:
Szerintem a "proli" erős kifejezés, de azért munkahelyen ajánlott. Nálunk legalábbis szólnak, ha nincs rajtad. Ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek, akkor hordj legalább valami kis egyszerűt, merevítő nélkülit arra a 8 órára. Nálunk a HR egyszer úgy fogalmazott, hogy az öncélú magamutogatás a bulikba és a strandra való, egy munkahelyen illik melltartót felvenni - valamilyen szinten egyetértek, biztos van köztes megoldás.
16/22 anonim válasza:
Szerintem eléggé, mondjuk abban igazad van hogy a csöcsös pasik is hordhatnának melltartót.
17/22 anonim válasza:
Már miért lenne proli? És azt sem értem, hogy munkahelyen miért lenne kötelező... Előző munkahelyemen pl az igazgatónő (jól kinéző 35 körüli nő) rendszeresen jött melltartó nélkül, és feltűnő volt, mert nagy mellei vannak, és nem is annyira feszes neki. Ettől még mindenki tisztelte és szerette, mert nem ettől lett proli vagy nem proli.
18/22 anonim válasza:
Még, hogy proli. 😄
Szexi és vagány, aki vállalja, hogy látszik a bimbó.
Egyébként meg ennél már csak az az izgatóbb ha magabiztos a csaj lapos cicikkel is.
19/22 anonim válasza:
"eleve kit érdekelnek a kismellű nők"
Engem! A legszebbek. Nem zavar, ha valakin nincs melltartó. A kicsik alapból nem szoktak lógósak lenni, Akkor meg minek?! Főleg ilyenkor nyáron, miért kellene megsülnie?!
20/22 anonim válasza:
Miért lenne proli? Mindenki abban van amiben jól érzi magát. Sok nő nem szereti a melltartót. Ha úgy jó és kényelmes akkor semmi nincs abban ha egy nő nem vesz fel melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!